Publicidad
Política · 19 de Febrero de 2014. 22:06h.

Junqueras se encara con los Bomberos

"No valoráis la situación: no sabemos hacer milagros"

El presidente de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Oriol Junqueras, se ha encarado con un grupo de Bomberos de la Generalitat que se han concentrado para protestar aprovechando el acto ‘Votar es democracia’ celebrado en el Teatro Kursaal de Manresa.

Uno de los bomberos presentes en la protesta ha recriminado a Junqueras que “estáis mirando en Madrid todo el rato”, y el líder de Esquerra ha replicado que “no valoras correctamente cuál es la situación”.

“Nosotros milagros no sabemos hacer, tenemos 21 diputados. Yo soy responsable de lo que soy responsable, no soy responsable de todo. Soy responsable de la fuerza que tenemos y no de la que no tenemos”, ha señalado.

Ante las quejas de los Bomberos, Oriol Junqueras les ha emplazado a “convencer al Partido Socialista que entre en el Govern de la Generalitat, y a ICV, y os liberáis del horror de que ERC esté en el Parlament”.

“Nosotros no podemos hacer más de lo que hacemos. Si a ti no te parece suficiente lo que hacemos, lo que debes hacer es convencer a alguien que lo haga. Convence a los socialistas que entren en el Govern, que lo harán perfecto”, ha añadido.

Los bomberos han recriminado al presidente de los republicanos que pacten con CiU, y este ha contestado: “Nosotros lo hacemos tan bien como sabemos. Tenemos que contar con quién sumamos 68 diputados. Tenemos 21. ¿Con quién quieres que sume 68 diputados?”, ha concluido.

Publicidad
Publicidad

49 Comentarios

Publicidad
#35 samu, Rubi, 20/02/2014 - 17:52

Em sembla que no sabeu ben bé el que demanen els bombers, no s'estan demanant diners, el que es demana son més efectius. La majoria dels parcs de bombers de Catalunya estan sota mínims, això vol dir que si hi ha més d'una emergència a la vegada pot ser que no es pugui atendre.

#34 Carles, Tarragona, 20/02/2014 - 16:00

ho fa tan bé que no es redueix el sou, però els demés si han de patir per arrivar a fin de mes

#34.1 Antoni Serra, Sant Boi, 20/02/2014 - 17:10

No parlis sense criteri, que coi saps tu el que cobre?
Et penses que totom ho fa malament o que?
Menys crtiques i mes fes servir el cap pensar.

#34.2 Carles, Tarragona, 21/02/2014 - 15:27

Antoni, per fer-lo bè que s'ha de cobrar?
quan un politic estima el seu Païs no mira el seu sou, mira el bè dels seus ciutadans. Ell no ho ha demostrat. El seu sou està està en el DOG publicat, el que no pensa est tu, que tens carnet?

#33 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 20/02/2014 - 12:23

Voldria recordar a tots que cada any molts Bombers a tot el Món moren cuan ban a treballar a apaga Incendis moltes vegades provocados ELS Donen la vida per salva la natura boscus Aixo no hufa pas cap politic de Catalunya SI es mereixen millor tracta millor tracta de Junqueras cap a els

#32 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 20/02/2014 - 12:13

20 )Ferran te equibocas te has pasado barios pobles pixes fora de tex ELS Bombers més que ningu tenen TOT EL DRET de demanar millors sous per que no cobren tan común politic I en canvi donen las seves vides per apagar incendis moren per salvarta a tu por ejemplo i aixis els dons les gracias

#32.1 jordi, Alcanar, 20/02/2014 - 16:30

S'hi posen perqué volen . Segur que moren mes paletes . Ja n'hi ha prou de privilegis , un bomber de cat guanya mes que molts profesionales d' emergencies. Si no vols pols no vagis a l' era

#31 Marc, Barcelona, 20/02/2014 - 11:41

el meu cunyat és bomber i té collons que els bombers es puguin queixar de res, amb els sous que tenen i els dies festius que tenen. Tal com esta la gent avui en dia són uns privilegiats

#31.1 ei...!, barcelona, 21/02/2014 - 10:04

doncs de bomber ho hauries de ser tu, perquè les "idees de bomber" (que deia la meva iaia) ja les tens, ja...!