Publicidad
Política · 31 de Diciembre de 2019. 15:16h.

JxCat se siente menospreciada

Laura Borràs: “no nos sentimos vinculados a un acuerdo en el que no hemos participado”

JxCat se siente menospreciada

Laura Borràs, en rueda de prensa, con Albert Batet y Míriam Nogueras

La portavoz de Junts per Catalunya en el Congreso, Laura Borràs, ha afirmado que el acuerdo entre ERC y el PSOE sobre la investidura de Pedro Sánchez “no es vinculante para nosotros”, porque “no hemos participado”.

“No nos sentimos vinculados a una acuerdo en el que no hemos participado ni hemos construido”, ha asegurado la dirigente de JxCat este martes en rueda de prensa. También ha criticado que “este acuerdo no lo ha decidido el conjunto del independentismo”.

Borràs ha expresado su “perplejidad” por un pacto que “no sabemos si es una mesa de negociación o una mesa de salvación para poder hacer esta investidura”. La portavoz de JxCat ha lamentado que sea un acuerdo alcanzado por “un actor en solitario” que “nos hace perder la oportunidad de mantener la hoja de ruta que nos llevó a celebrar el 1-O”.

Publicidad
Publicidad

15 Comentarios

Publicidad
#20 National Democràtic,cat, Capetown del Llobregat, 01/01/2020 - 19:51

El buitre leonado se acerca a la carroña del búfalo, pero al aproximarse nota que la hiena quiere disputarle el botín, quien conseguirá hacerse con la carroña? el buitre o la hiena? Ambos son terribles en la disputa, pero las hienas huelen peor.

#19 Veronica, Manresa, 01/01/2020 - 16:38

I que es pensaven aquests inutils? que amb la seva politica de "quan pitjor millor" dictada per aquell covard integral, el pastisser boig, que nomès pretenia allargar la seva estafa total al seu electorat i mantenir-se amb l'esquena dreta exercint la seva professió de "vivales", es sortiria amb la seva. Han de pagar el mal que han fet al pais

#18 A., Barcelona, 31/12/2019 - 23:45

Laura, tu et sents representada amb anar amb Armanis a les manifes, fer trampes en els concursos públics i relacionar-te amb traficants de droga. Pas mal! Feliç any Laura i si es demostra la teva culpabilitat espero que acabis a la trena o inhabilitada.

#17 Joan del Bages, Manresa, 31/12/2019 - 23:17

Clar Borràs, amb ho senzill que resulta fraccionar l'import dels contractes per adjudicar-los a dit, oi ? I Et devies pensar que tot era tan senzill i que eres una llumbrera . I ara segueixes fent sermons ? Els del PdeCat feu -s'ho mirar. Ja fa temps que ho vaig dir. Acabareu pitjor que la UCD i aquell partit almenys ho va fer amb dignitat.

#16 FRAN BCN, Bcn, 31/12/2019 - 21:56

És el què us passa als fanàtics que viviu a Matrix. El món real és més.complicat...