Publicidad
Política · 11 de Septiembre de 2018. 22:25h.

La ANC pide al Govern que se ponga al frente

Paluzie dice que “no todo lo tiene que hacer la gente en la calle”

La ANC pide al Govern que se ponga al frente

Elisenda Paluzie

La presidenta de la ANC, Elisenda Paluzie, ha pedido al Govern que “se vuelva a preparar para un nuevo embate democrático” con el Estado, porque “no todo lo tiene que hacer la gente en la calle”. “No paséis del discurso 'de la ley a la ley' y las estructuras de Estado a decir ahora que todo lo tiene que hacer la gente en la calle”, ha reclamado la líder de la entidad independentista al Ejecutivo de Torra.

Paluzie también ha exigido a los independentistas que “prioricen el interés colectivo al del partido” y que “el exilio esté unido” para “concretar un organismo que sostenga y represente la república proclamada el 27 de octubre”. “Os pedimos que no malgastéis el 1-O. No imploréis un referéndum que nunca será concedido”, ha remachado la presidenta de la ANC.

“Os pedimos que nos tratéis como adultos. Somos conscientes de las dificultades, de las durezas y la represión. No pedimos imposibles pero sí rigor, honestidad y determinación”, ha manifestado en su discurso durante la manifestación de la Diada.

La líder de la ANC ha remarcado que “la represión del Estado español no nos ha vencido”. “El 1-O ganamos y vencimos al miedo”, ha añadido, al tiempo que ha pedido a los partidos independentistas que “no nos devuelvan al 2012 ni mucho menos al 2006”.

Respecto el juicio contra los líderes políticos encarcelados, la presidenta de la ANC ha asegurado que “nos comprometemos a convertir el juicio de la vergüenza en un bumerán que vuelva contra el Estado”.

Publicidad

20 Comentarios

Publicidad
#19 galba, Barcelona, 12/09/2018 - 21:01

Jo m'en faig creus. Persones del nivell intel·lectual de Paluzzie, Artadi, Aragones, Torra, Tardà, Puig, Rufian, Torrent... , podent estar a qualsevol Universitat d'elit del mon , es sacrifiquen i es queden a Catalunya lluitant per la República. No ens els mereixem.

#18 Ensarronades puntcat, Bcn, 12/09/2018 - 14:51

Els del carrer ahir es fotíen de fàstic, semblava que esperàven que s'acabès la xarlotada. Els de dat s'ho miraven i ja els anava be, ells cobren i d'alló més. Si encara hi ha algun babau que s'empassa aquest merder com a real, que s'ho faci mirar. Aquesta ja pot anar dient, ells un a cobrar i els altres a passejar drapets. Els oradors llegi

#17 Eva, Tabàrnia, 12/09/2018 - 13:41

Ja veu, senyora. El Sr. Torra diu que ho faci la gent... la gent.... Quina gent? Per què la gent? Això és una democràcia representativa o assambleària? No tanquin el Parlament fins l'octubre i governin. Ahhh .... és clar. Vostè és editor i gestor cultural. De política no en sabem gaire. M'encanta veure com discuteixen entre vostès.

#16 joan, manresa, 12/09/2018 - 11:16

tinu)desesperat dolor..,aquesta meva pobre ,bruta,triste i dissortada patria..." No es moment Sra.Elisenda ,de discursos dobles..,convé asseures al camí..,busqui un lloc elevadet..,i pensi,mira la verdadera realitat.,i com som una Nació,amb inteligencia i paciencia trobarem altres viaranys.,pro no aquets del populisme i lluita al carrer.Per CAT

#15 joan, manresa, 12/09/2018 - 11:11

tinu.)Sr.Elisenda,deixi de presionar al Govern..,(sí es que tenim govern)i que Governin per a tots els catalans..,lo que voldriem es un somni que portem anys a las espatlles...,pro per experiencia li podem asegurar que seguin las formes actuals no el realitzarem mai...,potser ben al contrari i li diem amb tristesa..,"perquè estimem amb un (con