Publicidad
Política · 15 de Febrero de 2013. 10:39h.

La Camarga admite ahora los micrófonos

La propietaria del restaurante afirmó hace dos días que "todo es falso"

La Camarga admite ahora los micrófonos

Imagen del restaurante

La propietaria de La Camarga, Irene Vidal, admitió ahora, en declaraciones a El món a RAC1, la presencia de micrófonos en el restaurante, sólo dos días después de asegurar en la misma emisora que "todo esto es falso" y amenazar con "acciones legales" a El Mundo. "Si alguien me dijera de poner micrófonos lo envio al carajo", dijo.

Hoy, Vidal aseguró a la emisora que "no os mentí. No tenía ni idea. Mi hermano me recordó después de la conversación que fue Método 3 quien nos ayudó en un caso puntual con un trabajador, por si era cierto que llevaba cosas".
 
"Mi hermano no es amigo personal del director de Método 3. Era cliente, sí, pero no iban a tomar copas", ha añadido, además de dejar claro que "nunca di consentimiento a que grabaran clientes. No tengo ni idea de cómo deberían colocar el micrófono", sentenció .

Publicidad
Publicidad

16 Comentarios

Publicidad
#13 Jaume, Lleida, 16/02/2013 - 18:43

La Camarga... Ja pots anar tancant...

#11 Olga, Barcelona, 16/02/2013 - 08:35

De mentre tot anat be no ha passat res, ara que s'ha descobert tothom pilotes fora, les coses es tenen de pensar abans de fer-les per que amb el temps tot se sap. Una cosa aixi s'he hauria de castigar tan als autors com els que ho han consentit a no ser que hagués una ordre del sutja.

#10 lector_333, Barcelona, 15/02/2013 - 16:53

Diu : "No tinc ni idea de com deurien col·locar el micròfon?. Definitivament aquesta dona no ha llegit mai Mortadelo y Filemón

#9 piti, bcn, 15/02/2013 - 16:11

Tant avui com l'altre dia he escoltat la versió de la Sra. del restaurant, NO CONVENC, ella pot dir el que vulgui.
S'ha d'inventar un altre excusa. La direcció del restaurant ho sabia tot.
Es una practica no massa "decent" però si corrent, qui dugui el contrari MENTEIX.

#8 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 15/02/2013 - 13:42

Abans de casar-me vaig anar amb la meva xicota. I van donar-nos la carta en castellà. Després de demanar-la en català me la van portar. Ara només faltava això. Al final no podrem ni anar al restaurant. Jo personalment no hi tornaré mai més.