Publicidad
Política · 23 de Octubre de 2018. 08:34h.

La consellera de Cultura está "perpleja" con la CUP

Laura Borràs les reprocha "posiciones tan maximalistas en un contexto tan complicado"

La consellera de Cultura está "perpleja" con la CUP

La consejera de Cultura, Laura Borràs, en declaraciones a 'La Nit a 8TV', se ha defendido de las críticas de la CUP, que acusa al gobierno de la Generalitat de "hacer autonomismo" y se niega a apoyar los presupuestos. Borràs ha reconocido que se siente "perpleja" al escuchar "posiciones tan maximalistas en un contexto tan complicado". La consellera ha dicho que es "coordial" con el gobierno español pero recuerda que "esto no me aleja de nuestros intereses".

Borràs ha defendido el Consejo para la República "como espacio de debate y formulación de propuestas". El Consejo, que se presentará el 30 de septiembre en Waterloo, servirá, según Borràs, "para recuperar mecanismos que nos devuelvan al 1 de octubre". La consellera ha negado que la plataforma independentista sea un espacio para relanzar políticamente Carles Puigdemont: "Ya tiene relevancia política, no necesita ningún organismo".

Laura Borràs ha insistido en recordar que la Crida Nacional, que se fundará el 27 de octubre, es un proyecto aglutinador del soberanismo y negó que tenga el objetivo de tragar el PDECAT: "debe ir mucho más allá del PDECAT, debe ser inclusivo y para la gente que no se siente cómodo con los partidos".

Publicidad
Publicidad

17 Comentarios

Publicidad
#16 La Mare Superiora, Saint Kitts and Nevis, 23/10/2018 - 15:24

I tenen tota la raó, jijijijijijjj.

#15 Nudistes per la independència, L´Escala de Les Anxoves, 23/10/2018 - 15:24

Aquesta dona com de debò estaria bé és vestida només amb el llacet groc.Patriotisme i elegància no són coses incompatibles.A mí sempre m´ho diuen les meves veïnes.

#14 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/10/2018 - 13:20

Com que no estavem prou ben assortits de pertorbats i tocats del bolet nomes ens faltaven aquests ganapies diferssats de playmobils pels carrers

Despres s´emprenyen amb el Perez Andujar quan els recorda que han transformat Catalunya en el Circ Permanent de la Manolita Chen.

#13 joan , manresa, 23/10/2018 - 12:28

tinu.)lo mateix,mongetes..,mongetes i mongetes..,dinar..,sopar..,i anar repetint...,estic cansat..,vui..,llenties..,cigrons o qualssevol altre cosa...,estica cansat de lo mateix..,el cos ya amb diu prou o futaré un p....""--Calma..,Mingo,calma..,encare ens toca uns quants plats mes..,sinó com se justificarien aquests "CUINERS"No en saben mes..

#12 joan , manresa, 23/10/2018 - 12:20

El Casal obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..---Sra.Consellera ,tenim un refran que diu....""Quien con niños se acuesta ...,ca....o, se levanta"".O que es pensava dons...???Val mes tar que mai...,enfí prengui nota...--El nostre company de tertúlia,en Mingo,deixa anar un renec i ens diu.." N'estic fins els...,de menjar cada día lo (