Publicidad
Política · 12 de Noviembre de 2013. 17:05h.

La CUP no hace autocrítica

La formación reafirma las críticas a Rato

La CUP no hace autocrítica

Rato, durante su intervención en el Parlament

El diputado de la CUP Quim Arrufat ha evitado hacer autocrítica después de que, ayer, el también parlamentario de esta formación David Fernàndez le dijera "gángster" al expresidente de Bankia, Rodrigo Rato, durante una comparecencia parlamentaria. La CUP ha recibido críticas, incluidas las del portavoz del Govern, Francesc Homs.

Arrufat ha manifestado que "hay gente que se preocupa mucho en las formas", pero ha recordado que "ha habido 500.000 ejecuciones hipotecarias" y que "el sistema de cajas estaba devastado".

En su opinión, la gestión de bancos y cajas -incluida Bankia- fue un "robo permanente" y, además, han recibido "dinero público". "Quien le quiera dar más importancia a las formas es muy libre -ha añadido- pero Rato no respondió a nada".

Publicidad
Publicidad

8 Comentarios

Publicidad
#7 Albert Demunacu, Barcelona, 13/11/2013 - 09:58

Tots els vividors contra la CUP. Polítics merdetes que només volen cobrar i mantenir la mamella. Incapaços de posar-se d'acord ni per una simple pregunta.
Gràcies CUP per ser-hi i dir les veritats a la cara dels estafadors.

#6 Dionís, Caldes de M., 12/11/2013 - 22:35

Autocrítica perquè?
La CUP s'ha presentat en defensa dels treballadors i dels més febles.
Treballadors estafats cruelment per Rato,
La CUP compleix el compromís polític.
La autocrítica l'haurien de fer si en comptes de criticat a Rato l'hagués alabat com fan els demés.

#6.1 Pep, Bcn, 12/11/2013 - 23:35

els treballadors no tenen res d'homogenis. El Rato ha abusat, ok. Pero estic segur que coneixes mes d'un, potser tu mateix, abans daquesta crisi heu robat subsudis d'altres treballadors a l'esgitar l'atur quan podries treballar, no pagant l'iva, abusant de la salut publica demanar aspirines.

#5 Pep, Barcelona, 12/11/2013 - 20:06

Impossible d'entendre les simpaties i tolerancia infinita amb parlamentaris tan ridiculs. Que si quina gracia, que si quins collons, que si diuen les veritats, etc... els catalans encara es pregunten com es que no han estat (ni seran) un Estat... doncs perque el mon no funciona amb codis tan infims

#4 Toni, Eixample, 12/11/2013 - 19:54

Les formes? suposo que 'algunes' deuen ser manies 'conservadores' de les que es volen alliberar... son com l'all i el crucifix pels vampirs. Pero si a algu els preocupa les formes (concepte en el que s'inclou vestimenta, complements, expressions, etc.) son els de la CUP...

#3 urtako, rubi, 12/11/2013 - 19:19

Me da igual que me censuren los comentarios ,pero sigo opinando que el palament tendria que pasar controles de drogas y alcholemia,y por que no?