Publicidad
Política · 8 de Febrero de 2010. 16:32h.

La ex consejera De Gispert, ¿número dos de Barcelona?

Duran descarta que Vila d'Abadal vaya en las listas

La ex consejera De Gispert, ¿número dos de Barcelona?

Núria de Gispert, en una imagen de archivo

El secretario general de Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha dejado entrever la posibilidad de que la ex consejera Núria de Gispert sea la número dos por Barcelona en las próximas elecciones al Parlament. "Podría ser que Núria de Gispert sea número dos por Barcelona", ha dicho el líder democristiano en una entrevista en El món a Rac 1.

Por el contrario, Duran i Lleida ha descartado la presencia del alcalde de Vic, el también democristiano Josep Maria Vila d'Abadal, en las listas que encabezará el presidente de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Artur Mas. "No irá en las listas por el hecho de que haya sido objeto y sujeto de la polémica del padrón. No es cierto que Vila d'Abadal vaya en las listas. Nadie lo sabe", ha añadido.

Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#4 Beto, Barcelona, 09/02/2010 - 13:28

La sra. Núria de Gispert serà una magnífica Presidenta del Parlament de Catalunya i farà oblidar la vergonya que ens estan fer passar.Te una gran formaciói la seva vàlua es pregona.

#3 Dolors, Barcelona, 09/02/2010 - 12:10

La Sra. Núria de Gispert sería una gran presidenta del Parlament de Catalunya, que donaria prestigi i rigor al càrrec per la seva preparació profesional i la seva categoria humana i personal.

#2 sandra, BCN, 08/02/2010 - 19:01

Sense tenir res de l'altre candidat la senyora de Gispert, és això, una autèntica senyora.

#1 Isabel, Centelles, 08/02/2010 - 18:19

En aquesta fase de la pre-campanya, el Duran Lleida practica una cosa ja vella i aborrida; però que posa molt nerviosos a la pobre gent que el segueix: Enfronta a dos candidats del seu partit per a optar a cada candidatura. D Unió ja no en queda res...