Publicidad
Política · 13 de Junio de 2019. 09:33h.

La Generalitat apunta el nombre de los estudiantes que piden hacer la selectividad en castellano

Ordena a los profesores "dejar constancia en el informe"

La Generalitat apunta el nombre de los estudiantes que piden hacer la selectividad en castellano

Los profesores encargados de vigilar los exámenes de Selectividad en Cataluña deben entregar los exámenes en catalán y solo entregarlo en castellano si el estudiante lo solicita explícitamente, tal y como ha denunciado Impulso Ciudadano.

De este modo, en las instrucciones enteegadas a los profesores, se exige “repartir primero los enunciados de los examenes en catalán y, en caso de que algún alumno lo demande, entregar la versión en castellano y recuperar la versión en catalán. Dejar constancia en el informe”.

Publicidad
Publicidad

61 Comentarios

Publicidad
#27 MENTIDERS, Professor a les PAU, 15/06/2019 - 15:15

Mentiu. No hi ha tal consigna. Sou uns fanàtics. Llegiu bé: se'ns demana indicar el NÚMERO de sol·licituds de l'enunciat en castellà. Un cop dins l'aula, l'estudiant és anònim, identificat per un codi de barres. Si demana l'enunciat en castellà no sabem qui és. Quan el lliura no hi ha el nom, només el codi anònim. FEU PENA.

#26 Francesc Manresa Baró, Valls, 14/06/2019 - 17:11

I és un felicité deixarà feixar-ne constancia?. Si l'Estat, en lloc sentir fobia ho tingues com riqueza cultural i des d'una principi ho hagues normalizart com una riqueza multicultural, no donaría aquesta sensació d'analfavetisme imperialista tant intolerant. Catalunya és una Nació i te el seu propi idioma i les seves costums, i això no canv

#25 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/06/2019 - 00:16

Cuando lo dices les jode que lo digas, pero es la verdad: los que "gobiernan" la Degene son unos putos nazis.

#24 Marti , Palafrugell, 13/06/2019 - 16:55

Si puguessin ens marcarien a sang i foc.

#23 Impulso Ciudadano, Barcelona, 13/06/2019 - 15:25

La nostra asociació voldria fer constar que enlloc hem manifestat que es prengui nota dels noms dels alumnes que demanen la prova en català. El que hem denunciat és que es pren nota com a incidència del número d'examens que es donen en castellà a cada grup d'alumnes examinats.

#23.1 Professor a les PAU, Aquesta puntualització us honora sobre la merda d'e-noticies, 15/06/2019 - 15:18

Amb vosaltres hi ha més possibilitats d'entesa que amb el supervivent grogista del Rius. Amb gentola com ell mai serem una societat avançada. Algú hi veu diferències amb el sectarisme del Pujol o el Macià Alavedra?