Publicidad
Política · 13 de Julio de 2010. 10:24h.

La incongruencia de Reagrupament

La organización se pone al frente de "la puta manifestación de los come-mierda"

La incongruencia de Reagrupament

Carretero, en la manifestación

Reagrupament luchó por tener protagonismo durante la manifestación de disssabte pasado, a pesar de que inicialmente habían mostrado intención de no hacer acto de presencia. Su líder, Joan Carretero, llegó a declarar en El Punt que "no tiene mucho sentido estar".

Más lejos fue el dirigente del partido Josep Sort, que afirmó que no iría al considerar que era una manifestación destinada "a los come-mierda". "A la manifestación irá su puta madre", exclamó en su blog.

Sin embargo, una numerosa delegación de la organización se coló el sábado en el frente de la manifestación, incluso 'tapando' la bandera que llevaban los máximos representantes de las instituciones catalanas, el presidente de la Generalitat, José Montilla, el presidente del Parlamento , Ernest Benach, y los ex presidentes del gobierno y de la cámara catalana Jordi Pujol, Pasqual Maragall, Joan Rigol y Heribert Barrera.

Una persona de la organización se acercó a la cúpula de la formación independentista encabezada por Joan Carretero, Rut Carendell y Sandra Lomas para recriminarle la acción. Reagrupamiento no hizo caso a las quejas y continuó caminando al frente de la cabecera oficial.

Publicidad
Publicidad

41 Comentarios

Publicidad
#41 Berni, BCN, 14/07/2010 - 14:14

En Josep Sort va dir el que va dir, com qualsevol persona es pot equivocar i dir les coses fora de to. Això no treu que no sigui un bon projecte i una bona opció. Deixeu d\'enmmerdar reagrupament que feu pena.

#40 AE, Terrassa, 14/07/2010 - 09:36

A mi cada cop m\'agrada més, ara dic que passa si tots els que hi havia davant de la senyera fossin de reagrupament, esta clar qui guanyarà les properes eleccions, no eren només els de reagrupament els que estaven davant dels polítics

#39 Furt, Vegueria Penedès, 14/07/2010 - 00:43

A mi em passa a l'inrevés, precisament: com més el veig, més mal rotllo em dóna,, com si no fos aigua clara. I em sap greu, pq si no el voto a ell no sé pas a qui collons votaré en les properes eleccions.

#38 Rcat en combat, Escaldes, 13/07/2010 - 22:23

Es que no estem per tonteries, nosaltres!!! Apa, seguiu darrera montilles vosaltres....

#37 Néstor, Barna, 13/07/2010 - 19:03

Quan mes carregeu contra Carretero mes be em cau.
Tenia les meves dubtes però ara ja no les tinc, votaré per Reagrupament.
Gràcies e-notícies per la propaganda feta.