Publicidad
Política · 21 de Septiembre de 2009. 11:05h.

"La independencia sólo la llevará Convergència"

David Madí admite que "en defensa de Catalunya hemos pactado, si ha hecho falta, con el diablo"

"La independencia sólo la llevará Convergència"

Madí, en una imagen de archivo

El secretario de comunicación y estrategia de CDC, David Madí, ha manifestado en una entrevista al Avui que "celebro que Carretero haya entendido que el tripartito fue un error trágico para Esquerra y el catalanismo y puedo entender que tenga la sensación de una cierta liberación. Pero la independencia sólo la llevará Convergència, sólo vendrá si es de la mano de Convergència, que es el espacio natural del soberanismo y el catalanismo".

Madí, que se define como "soberanista y liberal", quiere desmentir el tópico que el nacionalismo se cura viajando y alega en este sentido que "he viajado por casi todo el mundo y me pasa el contrario". También admite que "en defensa de Catalunya hemos pactado, si ha hecho falta, con el diablo". En este sentido apunta que "aspiramos a gobernar sólo. Los que hoy están pactando en Catalunya son el PSC y el PP".

Finalmente ha querido enviar un mensaje aquellos que consideran "utòpica" la independencia, porque "esto es una expresión del pensamiento débil catalán. No sólo no es una utopía sino que es la causa justa y real de muchos catalanes".

Publicidad
Publicidad

19 Comentarios

Publicidad
#19 jaume, puigcerda, 21/09/2009 - 18:17

En Madí te rao, la independència, ara per ara depen de Covergència, pero primer s'ha de desfer de tota la rèmora autonomista i decantar-se d'una vegada cap a la independència, i fer que el seu electorat els segueixi

#18 Meliq Salau, Reus, 21/09/2009 - 17:53

També estarà molt bé que Artur Mas i els del pinyol (el pinyol del préssec) ens expliquin com és que al que donen suport a Arenys de Munt ho rebutgen al Parlament
No ens deixem ensarronar catalans
Seguim reagrupant-nos i aviat començarem la marxa

#17 josep, girona, 21/09/2009 - 16:33

ha,ha,ha. Això no s'ho creu ni ell. Que heu decidit avui? SI, però no. No, però si. Au vinga va!!!Fóra CiU i tots els seus Millets. Per cert: Quedaria algú a can Pujol"español del año!"?.Per en Jordi de Bcn: MIllet=CiU=PP.

#16 Pep, Alt Empordà, 21/09/2009 - 16:18

Si si Merçè, i els elefants volen oi? els Convergents pel que estan preparats és per ajudar als seus amiguets i podrir el pais posant lladregots al capdevant de les institucions, això si embolicadets amb la senyera, que no l'estalada!!!

#15 Mercè Boix, Barcelona, 21/09/2009 - 16:02

No n'he tingut mai cap dubte de que la independència vindrà de CDC. Nomès amb gent intel.ligent i preparada ho podrem aconseguir. ERC un desastre, fotent presidents espanyols, malament rai i a sobre els falta talent i creure en que es pot assolir.