Publicidad
Política · 6 de Marzo de 2015. 09:38h.

La plataforma impulsada por Duran ya es un partido

La plataforma Construïm ha sido registrada en el Ministerio del Interior, según La Vanguardia

La plataforma impulsada por Duran ya es un partido

Duran, en unas jornadas de Construïm

La plataforma Construïm, que promovió el líder de Unió, Josep Antoni Duran Lleida; ha sido registrada en el Ministerio del Interior como partido, asociación y dominio '.cat', según informa el diario La Vanguardia.

Los promotores de la iniciativa, representantes de la sociedad civil entre los que no hay miembros de Unión, presentarán las próximas semanas sus portavoces y un manifiesto que actualmente se encuentra en fase de enmiendas.

E sta iniciativa tiene que ver con la voluntad de Duran de "refundar" el centro político catalanismo con la vista puesta en las elecciones plebiscitarias. Construïm celebró una jornada sobre valores y política a finales de noviembre, y su actividad pública ha sido escasa en los últimos meses.

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#12 Inspiració zero, Girona, 06/03/2015 - 23:21

Aviat acabaràn els imperatius dels verbs (o potser els presents d'indicatiu), Podemos, Construïm, ganemos, avancemos, sumemos, sumem, etc etc. De vegades en català es present i en castellà imperatiu, pero no hi fa res, es tracta de pensar poc, que no et quedis calb, si no ho ets..

#10 trinxeraire, Reus, 06/03/2015 - 21:02

Ho trobo be. No és que el Duran m'ilusioni masa, pero també estic una mica fart de que en aquest país si no vas amb l'estelada, tens que ser unionista.

#8 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 06/03/2015 - 14:40

Gràcies a Déu. Que se´n vagi i deixi la UDC, a la gent demòcrata que vulgui la independència del país. Qui vulgui continuant oprimint-lo doncs, que continuï amb Duran.

#8.2 joan, barna, 06/03/2015 - 22:40

Parlar d'opressió de Espanya envers Catalunya és una burrada i si no ho veus tens un problema greu..apaga tv3 i obre la ment al món!!

#8.3 pere, lleida, 07/03/2015 - 22:46

Joan, treu-te la vena dels ulls home.

#6 Carlos Gomez, Bcn, 06/03/2015 - 12:16

Ara ja nomes falta el partit de les bruixes de salem un cop jubilades i ja podrem començar de nou amb el sambodromo i amb el gran Duran, que sempre ha volgut ser un gran artista fent de Carlinhos Brown.
Qui no incordia, no mama.

#5 Joan, Barcelona, 06/03/2015 - 11:29

Això em recorda la cèlebre Operación Reformista de Miquel Roca Junyent, que va fracassar estrepitosament perquè si alguna cosa ha deixat sempre clara Espanya, és que no vol ser reformada. Com també ha deixat clar que no vol ser federal, per tant la patacada de Duran està més que cantada.