Publicidad
Política · 23 de Enero de 2013. 14:16h.

La portavoz de Unió se disculpa tras la desautorización de Duran

Marta Llorens: "falté a un principio básico: la presunción de inocencia. Lo siento"

La portavoz de Unió se disculpa tras la desautorización de Duran

Marta Llorens, en una foto de archivo

La portavoz de Unió, Marta Llorens, ha pedido disculpas por el tuit que escribió sobre "la sede embargada de CDC" después de que Convergencia de Barcelona pidiera "medidas urgentes" contra el líder de la formación democristiana, Josep Antoni Duran Lleida.

La dirigente de UDC ha manifestado en su cuenta de Twitter que "ayer me dolió tanto el ataque de CDC a UDC y a Duran que falté a un principio básico: la presunción de inocencia. Lo siento".

Las disculpas de Llorens llegan después de que el propio Duran la desacreditar en una twitts donde ha expresado que "en Chile me llega el eco de una twitts en referencia a la sede embargada de CDC. Pido disculpas. Estamos junto a CDC defendiendo la presunción de inocencia ".

Tuit de marta Llorens

Publicidad
Publicidad

3 Comentarios

Publicidad
#2 BEJOTA, bcn, 23/01/2013 - 18:30

Enquesta: Clatellada per CiU i avenç per ERC
Alfons Quintà
Segons una enquesta que demà publicarà El Periódico, si ara hi haguessin eleccions, CIU tornaria a rebre una immensa clatellada, comparable a la que va patir el 25 N. Llavors va perdre dotze escons. Ara en perdria entre vuit i deu més.

#1 Joan, BArcelona, 23/01/2013 - 14:28

i a més va mentir. La seu de CDC no està embargada. Als països seriosos, per menys que això es dimiteix i es torna a guanyar-se les garrofes a la vida privada.

#1.1 Gironí, Girona, 23/01/2013 - 16:28

Joan, el primer que hauria de dimitir ets tu per escriure comentaris amb contingutrs falsos. És tan cert que la seu de CDC està embargada com que en Piqué ahir va ser pare.