Publicidad
Política · 10 de Octubre de 2017. 16:35h.

La UE reclama a Puigdemont que detenga la DUI

Donald Tusk le ha pedido que "respete el orden constitucional"

La UE reclama a Puigdemont que detenga la DUI

El presidente del Consejo Europeo, Donald Tusk, ha enviado un claro mensaje al Presidente de la Generalitat para reclamarle que no declare unilateralmente la independencia de Catalunya, ya que imposibilitaría el diálogo.

Donald Tusk ha pedido al presidente Carles Puigdemont que no "anuncie una decisión que haría imposible el diálogo", a través de un mensaje en twitter. Tusk ha afirmado que "miremos siempre lo que nos une, unidos en la diversidad". El presidente del Consejo Europeo ha recalcado las palabras que él mismo ha pronunciado durante un debate en el Comité de las Regiones de la Unión Europea en las que ha dicho "hoy le pido a usted que respete el orden constitucional y que no anuncie una decisión que haría este diálogo imposible".

10 Comentarios

Publicidad
#9 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:52

Mohamed El-Erian, guru financer, retreu en un article a Bloomberg la violència de l'Estat espanyol i exigeix diàleg amb Catalunya.

#9.1 Puigdemont s'ha rajat, Alacarcel, 10/10/2017 - 21:46

El Puigdemont s'ha rajat. Ole.

#8 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:45

Ian Duncan, ministre per Escòcia del govern britànic, defineix l'actuació de la policia espanyola de "bloodshed" amb una traducció literal de "vessament de sang" i que també es pot usar per a referir-se a una matança.

#7 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 18:41

El diari Frankfurter Allgemeine, sense cap mena de dubtes el més influent a Alemanya, ha publicat un extens reportatge parlant de Catalunya i de la possibilitat real de ser independent des d’un punt econòmic.
Arriba a la conclusió que “La resposta és sí”, i així ho afirma sense mitges tintes el diari alemany, que té gran influència dins e

#6 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/10/2017 - 18:20

De l'orgull d'Espanya a la vergonya d'Europa en menys de sis anys.
Felicitats. D'això ja no ens recuperarem en anys, surti com surti.

#5 Rodejet, Barcelona, 10/10/2017 - 17:38

Jo demano que la Unió Europea aturi la DUI, Degradació Unilateral irreversible que està vivint la Unió Europea des de fa més de 10 anys, la Unió Europea comença a ser hora que representi Europa i la seva ciutadania.