Publicidad
Política · 27 de Diciembre de 2010. 22:28h.

López Tena acusa la nueva consejera de Justicia

Asegura que ordenó presentar el recurso contra la consulta soberanista de Arenys de Munt

López Tena acusa la nueva consejera de Justicia

López Tena, con la diputada de CiU Montserrat Candini y el de ERC Joan Tardà, en Arenys tras la consulta

El diputado de Solidaritat Catalana per la Independència, Alfons López Tena, ha acusado a la nueva consellera de Justícia, Pilar Fernández Bozal, de estar contra las consultas soberanistas en una conversación con e-notícies.

El diputado, notario en excedencia, ha afirmado que "como jefe de la abogacía del Estado en Catalunya desde 2006 ordenó la impugnación en la decisión del Ayuntamiento de ceder una sala municipal para celebrar la consulta soberanista".

López Tena ha insistido también en que "la abogacía del Estado depende del Ministerio de Justicia, no tiene nada que ver con la Generalitat" y que la "representación de la Administración Judicial del Estado en Catalunya correspondía al honorable consellera".

El primero en denunciar los hechos ha sido el también diputado de Solidaritat, Toni Strubell, en el twitter. Alfons López Tena ha confirmado su versión de los hechos posteriormente en conversación telefónica.

Publicidad
Publicidad

20 Comentarios

Publicidad
#20 Toni, Begues, 03/01/2011 - 10:52


Heu vist "Freaks"? de Tod Browning?
Això és SCI. Per això, tenim la desgràcia que el 70% dels independentistes voten opcions autonomistes a Catalunya. Perquè ningú no guanya eleccions amb happenings, totalitarismes i personalismes tronats (Laporta, Tena i cia).

#19 joan père, Catalunya Nord "les albères" , 31/12/2010 - 11:16

Es molt bé el que fa Solidaritat Catalana i de tota manera tot el que son amb el Partit CIU son escanyolistas disfressat i amb aixo el Artur Mas el cap de l'executiu espanyol de la Generalitat anira a un fracàs !!! Tot posa a fora de Catalunya i enviar tot aquestes gents a madrid.

#18 JMPol, Llinars del Vallès, 28/12/2010 - 18:35

Així es com CIU fa Pais.
Cada vegada estic mes orgullós d´haber votat Solidaritat Catalana per la Independència. Son els únics que diuen les coses per el seu nom.
VISCA CATALUNYA LLIURE

#17 No mentiu, Barcelona, 28/12/2010 - 13:10

Aquesta senyora MAI no ha estat militant de falange. Sou una colla de contaminadors. Qui n'és és el Jorge Buixadé, un altre advocat de l'Estat. Qui va donar ordres de fer l'estudi jurídic fou Joan Rangel, el socialista subdelegat del Govern Espanyol. A veure si ens informem una mica.

#16 Xavier, BARCELONA, 28/12/2010 - 10:48

Com a mínim amb aquesta Sra. no anirem fent el rídicul presentant coses que (tot i avisar-ho el Consultiu), després queden en un no-res i generen frustració.