Publicidad
Política · 18 de Marzo de 2009. 12:05h.

Los liberales de la Casa Gran se organizan

Crean 'Llibergència', que tiene como promotores a David Madí y Fernández Teixidó, entre otros

Los liberales de la Casa Gran se organizan

Madí

Los liberales de CDC han decidido agruparse dentro la Casa Gran del Catalanisme y han creado Llibergència, según informa el Avui. Entre sus promotores hay miembros de la ejecutiva de CDC como David Madí y Antoni Fernández Teixidó, así como Marcel Riera, Carles Llorens, Marc Guerrero, Jordi Xuclà, Rosa Maria Fortuny, Pilar Pifarré, Feliu Guillaumes y Roger Albinyana. En total son un centenar de militantes de CDC.

Llibergència tendrá proyección más allá de CDC, a través de la Fundación Catalunya Oberta, de signo liberal pero sin vinculación orgánica a Convergència. Su objetivo es que en un futuro CDC se incorpore a la Internacional Liberal. Actualmente sólo forma parte del Partido Liberal Demócrata Europeo. El grupo tiene previsto presentarse formalmente en los próximos meses, y hacer público un manifiesto.

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 F. Puig, Corsega, 03/07/2009 - 12:51

Sort sort sort que el President Pujol ja ha deixat clarq ue aquest xicot del MAdí es dediqui a les fotocopies i aportar cafés. Marxar no marxarà que faria mal a l'artur peró al menys no emprenyarà.
i tornar a la Universitat a acabar estudis ?

#9 Pere, bcn, 18/03/2009 - 21:07

Bona iniciativa! Això de la Casa Gran cada vegada té més gent al voltant. Els liberals no podien faltar i més ara que vivim en un país totalment controlat pel socialisme més rànci

#8 JL, Mollerussa, 18/03/2009 - 20:07

De fet ser liberal es ser soberanista. Tots els lliberals estan a favor de l'independencia dels pobles. Ser espanyolista es ser antiliberal, es incompatible el ser liberal i estar a favor de l'unitat d'Espanya a qualsevol preu.

#7 Ramon, Lleida, 18/03/2009 - 20:05

De fet CDC es l'unic partit espanyol que esta a l'Internacional Liberal i l'unic diputat europeu adscrit al Grup Liberal.

#6 Lluís, Barcelona, 18/03/2009 - 19:40

De fet, no quedava clar que Convergància apleguès liberals i fa molta falta un partit liberal, com a tot el mon civilitzat. Liberalisme i progrés econòmic sempre han anat de la mà. Enhorabona.