Publicidad
Política · 10 de Abril de 2013. 11:30h.

Mal rollo entre tertulianos de RAC1

Francesc-Marc Álvaro se toma "cuatro cafés" para no dormirse con el ex ministro "José" Borell

Mal rollo entre tertulianos de RAC1

Álvaro y Borrell

El estilo radiofónico del ex ministro Josep Borell parece poner nerviosos a otros tertulianos de El món a RAC1, especialmente al columnista de La Vanguardia, Francesc-Marc Álvaro, que el pasado 27 de febrero ya le espetó que "usted es un impresentable".

Hoy Borrell y Marc-Álvaro apenas se han dirigido la palabra, salvo algún momento puntual donde el periodista ha instado al dirigente socialista a no confundir la sección de humor de La Vanguardia con la de información.

Una vez finalizada la tertulia, Francesc-Marc Álvaro, ha entrado en su twitter para dar las "gracias a todas las personas que me apoyan cuando me toca compartir tertulia con José Borrell. Después, hago meditación".

Del mismo modo, ironizó al afirmar que después de compartir la tertulia con Borrell se toma "cuatro" cafés para despertarse. Finalmente, ha contestado con un "exacto" un twitt del también periodista Pere Mas, donde indicaba que "Josep Borrell es el primer tertuliano de la historia que habla por la radio mientras aún duerme".

Publicidad
Publicidad

33 Comentarios

Publicidad
#29 Josep Prats, Miralcamp, 11/04/2013 - 11:01

Aquest Marc-Alvaro, no li arriba ni a la sola de la sabata al Josep Borrell. En Marc-Alvaro és un cregut que només defensa els convergents. Josep Borrel es una de les persones i dels politics mes brillanst que te Catalunya i un dels que ha fet més coses pel nostre país.

#29.1 Terraxa, Terrassa, 11/04/2013 - 20:55

En Borrell es va comportar com un xulo, la supèrbia lo transpira pels porus, com tots els polítics "històrics", que es creuen semidéus. I de brillant res, al seu ministeri la corrupció campava arreu

#28 lina, tarragona, 11/04/2013 - 10:46

Basté. Treu aquest dinosaure del Borrell. Està mort i només cal enterrar-lo. T'escoltarem més sense aquests carcamals

#27 EspañacompraGrupGodo, L'Hospitalet, 11/04/2013 - 08:56

Basté. la feina té aquestes coses: ACCEPTAR TERTULIANS IMPOSATS. És evident el gir contra el procés sobiranista del Grup Godó, un cop passades les eleccions. Ha cedit a la pressió. Però moltíssims catalans això no ho farem mai!!!

#26 Anna, Vilafranca, 11/04/2013 - 03:12

Baste, es molt aborrit el Borrel.

#25 Ramon, Igualada, 11/04/2013 - 00:04

El Sr. Borrell si fos tan inteligent com es pensa,
no aniria a malmetre les tertulies i resta audiencia.
Ull, Sr Bastè es una llastima. Aquest Sr. no aportat mai res positiu enlloc.