Publicidad
Política · 3 de Septiembre de 2008. 17:10h.

Manifestación en la Diada "por un Estado propio"

La sociedad civil se mobilitza al margen de los partidos

Diferentes entidades han ofrecido este miércoles una rueda de prensa para presentar la manifestación convocada para el próximo 11 de septiembre, con motivo de la Diada Nacional de Catalunya, y que llevará como lema "Somos una nación, queremos un Estado propio. Algunos de los representantes que han asistido a la rueda de prensa son Joel Joan (Sobirania i Progrés); Alfons López Tena (Cercle d'Estudis Sobiranistes); Elisenda Romeu (Plataforma pel Dret de Decidir); Isabel Pallarès (Intersindical-CSC); Sergi Blàzquez (Plataforma pro-Seleccions Catalanes); Rafael Castellanos (La Xarxa d'Entitats); Arnau Flores (Ciemen); Josep Castany (Catalunya Acció); Pedro Morón de la Fuente (Catalonia Acord); Enric Padrosa (Associació Roca i Farreras) y Diego Arcos (Casal Argentí a Barcelona i Col.lectiu Immi.Cat).

Otras de las entidades que se han adherido a la convocatoria son la Comissió Centenari Estelada; Estatpropi.cat; FNEC (Federació Nacional d’Estudiants de Catalunya); Club FNEC; Associació Cultural Espai-Cat; Associació Catalana per la senyera més gran del món; Plataforma per la Sobirania (de CDC); ADAC (Girona); Fundació Societat i Cultura; Associació Cultural EspaiCat; Estudiants en Acció; Revista El Timbal (Baix Gaià); Pep Cruanyes (Comissió de la Dignitat); MAPA (Moviment Arenyenc per a l'Autodeterminació); o el Col.lectiu Joan Baptista Basset de Vilanova del Vallès.

Publicidad
Publicidad

77 Comentarios

Publicidad
#77 Ramon, cornellà de llobregat, 09/09/2008 - 21:23

Molt important que es potencíi la presència de les entitats civils. Que se sàpiga on està cadascú. Tenim tot el dret a esser. Sí espanya ens ho nega es que no ens vol. Sí un espanyol-català també ens nega es que no es català...només a nascut a Cat.

#76 IRA, BCN, 08/09/2008 - 13:35

11 setembre tothom al carrer per un estat propi. Espanyols disfruteu contemplant com se us trenca l'imperi.

Visca Catalunya lliure

#75 IRA, BCN, 08/09/2008 - 13:35

11 setembre tothom al carrer per un estat propi. Espanyols disfruteu contemplant com se us trenca l'imperi.

Visca Catalunya lliure

#74 Josep Casalta, Vila-real (plana baixa), 08/09/2008 - 11:11

TOT ESTA MOLT BE, però necessitem quan més aviat millor el PARTIT INDEPENDENTISTA!!!, i que obligui als ciutadans a escollir la terra catalana o si la volen castellana...etc. etc. mireu que VOTAR a favor dels BOTXINS =VERDUGOS...

#73 Xavi, Figueres, 08/09/2008 - 10:26

I qué si son subvencionats? (cosa que está per demostrar). Prefereixo que els meus impostos vagin a parar a aquesta gent que no a subvencionar a la ganduleria espanyola (Andalucía, Extremadura, funcionaris de Madrid, etc..)