Publicidad
Política · 13 de Enero de 2009. 13:11h.

Mas reprocha a Guardans falta de elegancia

"Es un motivo de elegancia no desvelar conversaciones privadas"

Mas reprocha a Guardans falta de elegancia

Artur Mas y Ramon Tremosa

El líder de CiU, Artur Mas, ha reprochado al hasta ahora eurodiputado una carencia de elegancia por las declaraciones radiofónicas después de que se supiera que no encabezaría la lista de CiU al Parlamento Europeo. En una primera pregunta de la prensa se ha mostrado cauto y se ha limitado a contestar que sobre "las declaraciones de Ignasi Guardans yo sinceramente no quiero entrar demasiado. Entiendo muy bien que en este momento pueda estar un poco decepcionado".

Posteriormente, en una segunda intervención, cuando un periodista de la Ser le ha preguntado si, en una conversación privada, había confesado que votaría sí en un referéndum de autodeterminación, Mas ha endurecido su respuesta. "Es -ha replicado- un motivo de elegancia no desvelar conversciones privadas y en esto seré absolutamente educado. Ni con respecto a él ni con respecto a nadie desvelaré conversciones privadas reales o supuestas".

Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 ramon, barcelona-c, 14/01/2009 - 11:23

Tot aquest tema demostra una certa improvisació i amateurisme per part de CiU. Han tingut setmanes per preparar la succesió de Guardans parlant-ho amb ell i no ho han fet.Seguramnt el srGuardans podría ser un bon candiadat a diputat al "Congreso"

#4 pep, manresa, 13/01/2009 - 20:52

manel, potser la ocasió l'ha deixada perdre dues vegades ERC, amb una majoria nacional al Parlament els que es dèien independentistes tenien la ocasió de collar CiU i els sobiranistes de CiU la coartada per plantejar la independència

#3 manel, moià, 13/01/2009 - 20:36

Pep estic d'acord amb tu, en que ho ha de decidir ell, però som molts q pensem(no dic q tingui raó) que si CIU (o el seu lider) fa un pas endavant, avançaria mitja Catalunya x la influència de CIU en una gran part de la població. Crec q seria valent

#2 pep, manresa, 13/01/2009 - 19:58

manel, en la vida cadascú ha de saber estar al seu lloc, considero la resposta de Mas prou elegant i intel.ligent, qui té un càrrec públic ha de saber ser sobre tot intel.ligent, i valent quan calgui, no quan ho diguis tú o jo.

#1 manel, moià, 13/01/2009 - 17:05

Mas, sigues valent i fes públic el sentit del teu vot, això seria un referent per molta gent que no sap que pensar...
Només hi ha una sortida, i tots la sabem!