Publicidad
Política · 21 de Junio de 2012. 12:23h.

"Milián Mestre tiene odio y rencor al PP"

Un diputado del PP cree que "es muy nacionalista" y está dolido porque "ya se no cuenta con él"

El diputado del PP, Antonio Gallego, manifestó, en declaraciones a e-notícies, que "Manuel Milián Mestre opina desde el rencor y el odio al PP porque el partido ya no cuenta con él. Él quisiera seguir siendo diputado y seguir en primera fila".

Gallego cree que Milián Mestre "desde que dejó el partido hace estas declaraciones". "Él es muy catalanista y a veces, muy nacionalista. No entendemos que dé lecciones al PP desde una visión nacionalista. Él que defienda sus posiciones y nosotros las nuestras", concluye.

Manuel Milián Mestre lamentó que los dirigentes del PP "han perdido la chaveta", además de afirmar que la política cultural contra el catalán "está fuera de registro". "El PP ha entrado en la reducción al absurdo, entró con José María Aznar, porque no se ha dado cuenta que quieren imponer una realidad que no se corresponde al esquema de la realidad", añadió.

Antonio Gallego
Publicidad
Publicidad

17 Comentarios

Publicidad
#16 Pere, Oliva, 22/06/2012 - 16:35

Els problemes al PP, que s'els solucionen ells, però per clavar una mica d'alcohol a la nafra, diria que el Milian es un constitucionalista espanyol de cultura catalana, i A. Gallego un nacionalista espanyol, castellanista. Arma i padrins

#15 eyrikur, Olot, 22/06/2012 - 07:02

sr. Gallego, vostè sap el que es un pocavergonya? Es aquell que s'ha passat anys promovent l'odi contra tot el català en tots els àmbits i de totes les maneres possibles, i qui ha fet això? el PP i tota la gentussa associada, així que deixi tranquil al sr. Milian Mestre.

#14 Laura, Vila de Gràcia, 21/06/2012 - 22:19

Antonio, els PPeros teniu "odi i rancor" al català (València, Aragó, Balears). I sou "molt espanyolistes i sempre molt nacionalistes". Per tant els teus no són argumenst vàlids. Ves-te'n al poble dels teus pares.

#13 Gerard, Barna, 21/06/2012 - 20:30

Són manipuladors fins a la nàusia. A banda d'ultra-nacionalistes, per suposat. Per no parlar dels seus tics clarament anti-democràtics com intentar que no se celebri el debat de l'estat. Prvoquen angúnia.

#12 anna, i fàstic, 21/06/2012 - 19:59

JO TAMBÉ