Publicidad
Política · 27 de Junio de 2010. 13:23h.

Millet se repartía comisiones del 4% con el ex tesorero de CDC

El 2,5% iba a parar a Carles Torrent y el 1,5% a Millet, según 'La Vanguardia'

Millet se repartía comisiones del 4% con el ex tesorero de CDC

Millet, en el Palau de la Música, en una imagen de archivo

El ex gestor del Palau de la Música Félix Millet repartía supuestas comisiones del 4% por obras públicas con Carles Torrent, responsable de finanzas de CDC y administrador de la Fundación Trias Fargas, fallecido en 2005, según una información que publica La Vanguardia.

El diario apunta que Millet describía en sus documentos supuestas comisiones del 4% por las obras de la Ciutat de la Justicia y de la línea 9 del Metro. De este porcentaje, el 2,5% iba a parar a Carles Torrent y el 1,5% a Millet.

El valor de las comisiones por las obras de la Ciutat de la Justicia se elevaría a casi dos millones de euros y por la línea 9 del metro sería de unos tres millones y medios de euros. Félix Millet le pidió a Torrent en dos cartas quie le envio en 1999 que intercediera para concederle alguna obra a Agroman argumentando que "en estos momentos estamos en deuda".

Agroman se fusionó con Ferrovial y la sociedad resultante ha sido uno de los mayores patrocinadores del Palau de la Música, al que destino unos 12 millones de euros durante la época en la que este entidad cultural fue gestionada por Félix Millet y Jordi Montull.

Publicidad
Publicidad

28 Comentarios

Publicidad
#28 lula, vilafranca, 29/06/2010 - 00:35

Ramon, i encara que fos el Sr.Torrent que diuen que és, tampoc esta provat que cobrés comissions, doncs el Sr. Torrent no ha estat investigat. Com es possible que es publiquin titulars així sense investigació prèvia? on és la presunció d'inocència?

#27 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 23:41

Va Ramon, va. Que davant d'un tribunal CiU s'escapoleixi és una cosa, però que ens creiem la seva innocència és una altra

#26 ramon, barcelona-c, 28/06/2010 - 21:52

Aquest titular, el de la Vanguardia i del e-Noticies dona a entendre son fets provats.
I aixó no es veritat ,fins ara ningú ha demostrat que el sr Torrent de les anotacions d'en Millet era el sr. que volen que sigui. No era un nom en clau? p.ex.

#25 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 16:21

Pep, entera-te'n, d'inútils ho són TOTS.
A més, alguns són corruptes.
I si et queda algun dubte és que vas amb un lliri a la mà, i una flor a una altra banda.
I no sóc de CiU ni de PSC, ni de cap, pels motius que abans he dit. Au, fes-te gran.

#24 Pep, Alt Empordà, 28/06/2010 - 15:38

Terraxa,com que els teus son uns corruptes els altres son uns inutils oi?au vinga ves a passegar i descansa que t.anirà bé.que fàcil quan no hi ha arguments per defensar els teus és despotricar dels altres sense cap ni un argument.Que patètics els de CiU