Publicidad
Política · 5 de Julio de 2010. 23:12h.

Millet se reunió 32 veces con el ex gerente de CDC

También mantuvo 34 entrevistas con un directivo de Ferrovial

Millet se reunió 32 veces con el ex gerente de CDC

Fèlix Millet, durante una comparecencia judicial

Según la documentación elaborada por Esquerra Republicana de Catalunya, entre los años 1999 y 2005 el ex directivo del Palau de la Música Fèlix Millet se reunió en un total de 32 ocasiones con el ex gerente de Convergència Democràtica de Catalunya y de la fundación Ramon Trias Fargas (actual CatDem) Carles Torrent, ya fallecido.

Asimismo, según esa documentación, en el mismo periodo  Fèlix Millet mantuvo 34 entrevistas con Pedro Buenaventura, entonces directivo de Ferrovial. También figuran tres reuniones con Felip Puig, secretario general adjunto de CDC, y tres con Pere Esteve, ya fallecido, que fue secretario de organización del mismo partido.

Publicidad
Publicidad

3 Comentarios

Publicidad
#3 Jordi, Lleida, 06/07/2010 - 09:55

En canvi, amb el senyor Bragado no van ser tantes les reunions i, pel que afirma el jutge ?i no un pallasset d'ERC que està vivint el minut de glòria que la vida atorga als fracassats?, aquestes van ser d'allò més fructíferes.

#2 Ramon, Barcelona, 06/07/2010 - 09:34

Esquerra només embruta, només escampa sospites. En això demostra fins a on ha arribat el grau de compenetració amb el PSC, perquè practiquen el mateix estil.

#1 Tomppa, Sabadell, 06/07/2010 - 06:57

I ? Ningú ha parat a pensar de com poc diners estan parlant ? Tot aquesta polèmica per preu de parell de pisos ? Cortina de fum es una bona expressió però que cal es a arreglar això al nivell ESTATAL perquè no es problema local.