Publicidad
Política · 15 de Enero de 2009. 11:38h.

Montilla dice que la propuesta de Solbes "encaja" en el Estatut

El president de la Generalitat afirma que no se ha hablado de cifras concretas

Montilla dice que la propuesta de Solbes "encaja" en el Estatut

Montilla

El presidente de la Generalitat, José Montilla, ha afirmado en L'Hospitalet de Llobregat que la propuesta de financiación del Ministerio de Economía "encaja" en el nuevo Estatut, aunque aún no garantiza su cumplimiento, al tiempo que ha negado que en la reunión de ayer entre el Gobierno y la Generalitat se abordasen cifras concretas.

El presidente catalán, que ha recordado que la crisis económica y la nueva financiación marcarán la agenda de los próximos meses, ha asegurado que "la propuesta de bases del Ministerio encaja en el Estatut, pero según cómo se desplieguen estas bases, que es lo que se está discutiendo ahora, puede cumplirlo o no. Por eso estamos negociando".

Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#7 juli Antoni, Mollerussa, 15/01/2009 - 19:41

Ja comença la gran ofensiva. Auguro una campanya de publicitat encara més cara que la que es pensa gastar el Saura amb el pla contra la desafecció.

#6 Pep de Mollerussa, MOLLERUSSA, 15/01/2009 - 17:22

Aquó solo hay una verdad: del Estatut nada de nada. Madrid mira a Catalunya como un "Comunidad autónoma" o Región y aquí se acabó la historia. Lo demás son ganas de atontar un poco más al personal.

#5 xavier, barcelona, 15/01/2009 - 15:26

Molt de compte que la paraula "encaixa" té moltes acepcions, com per exemple:
5 tr ESPORT En el futbol i altres esports, no poder impedir un gol del contrari.

#4 Gerard, Vic, 15/01/2009 - 12:32

No es pot fer alguna cosa? Aquest home no es el meu president pq no hem defensa. No defensa que un ciutada Català tingui les mateixes oportunitats, ajudes, igualtats que qualsevol altre ciutadà de les Espanyes. Moció de Censura ja i al carrer. Prou!!!

#3 Jordi, Barcelona, 15/01/2009 - 12:29

M'és igual sí és o no és el millor finançament de la història. El que cal veure és si compleix l'Estaut. Alerta amb la paraula "encaix", que encara ens voldran fer creure que no han aconseguit desbordar l'Estatut, però quasi.