Publicidad
Política · 16 de Noviembre de 2009. 08:49h.

Montilla quiere recibir a Obama en la Generalitat

Presidencia establece los primeros contactos para lograr la visita del presidente norteamericano

Montilla quiere recibir a Obama en la Generalitat

Obama, en una imagen de archivo

El presidente de la Generalitat, José Montilla, ha iniciado los contactos oficiales con el Departamento de Estado de EE. UU para conseguir que el presidente Barack Obama visite la Generalitat, coincidiendo con la cumbre que se celebrará en Madrid el mes de mayo del 2010 bajo la presidencia española de turno de la Unión Europea, según informa La Vanguardia.

Montilla ha encargado a un representante del gabinete de Presidència el contacto con el equipo demócrata y la impresión de la primera reunión con el responsable de asuntos relacionados con España del Departamento de Estado no fue mala. El alcalde Jordi Hereu ya envió en julio una carta de invitación a Obama.

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#6 lluigi, CAT, 16/11/2009 - 20:47

Seria un puntazo. Molt important i util. Llastima del President que tenim. Quina vergonya¡¡¡ I si es poses "malalt" i el rep el President Pujol?

#5 Perot lo Lladre, Barcelona, 16/11/2009 - 17:42

No sigueu tanoques! Per molt lamentable que sigui aquest indocumentat que tenim de President es molt més important rebre la visita del líder del món lliure que les televisions de tot el món obrin els telenoticies amb la foto d'Obama a la Generalitat!!

#4 que no ens passi res..., Sarrià-St Gervasi (barri agermanat amb Corleone), 16/11/2009 - 15:55

El venedor de fitxes als autos de xoc de les festes del barri també vol rebre Michael Schumacher

#3 GaiterLlobregat, París, 16/11/2009 - 15:35

Quina vergonya.... no vull que el president dels USA vegi el personatge que tenim per President... que el rebi el M.H.P. Jordi Pujol, encara que sigui en qualitat d'ex-President de la Generalitat, segur que en traurem molt més profit, i no només una foto

#2 ccc, bcn, 16/11/2009 - 10:41

podria el Molt Honorable dedicar més temps a acabar amb la corrupció de membres del sue partit i a aportar mesures útils contra la crisi en comptes de perdre el temps en coses com aquesta