Publicidad
Política · 3 de Septiembre de 2020. 21:28h.

Munté también da el salto

La expresidenta del PDECAT se va a JxCat

Munté también da el salto

La expresidenta del PDECAT Neus Munté ha comunicado a la dirección que se da de baja del partido y se va con la formación de Carles Puigdemont, Junts per Catalunya.

Munté, que ya se había dado de alta del partido de Carles Puigdemont después de su fundación, se suma así a las muchas bajas que ha habido en el partido en la última semana para pasarse a JxCat, como las de Jordi Turull, Josep Rull y Quim Forn, Damià Calvet, Jordi Puigneró, Miquel Buch y Meritxell Budó.

Neus Munté, que actualmente es concejal del Ayuntamiento de Barcelona por JxCat y presidenta del grupo en la Diputación de Barcelona, fue una figura destacada del PDECAT y ocupó cargos de peso en el Ejecutivo catalán, donde ejerció de vicepresidenta del Govern y portavoz del Ejecutivo.

Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#4 Montserrat, Barcelona, 04/09/2020 - 08:54

Tota aquesta banda d'inpetes i mediocres que van darrera del fdp Vivales ja demostren el vergonyant nivell que tenen, rendir pleitesia a un element fugit com una rata, que va mentir i trair als colegues i als inocents electors i que te uns precedents de miseria moral, es horripilant. Quina diferencia amb els seus predecesors de la transició!

#3 Masias , Mis posaderas , 04/09/2020 - 00:22

Pitassss, pitaaass, pitaaass.........Andan medio despistadas.

Es que han cambiado el comedero de sitio.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/09/2020 - 23:53

Pels extraviats amb tants canvis de lligacames aqui teniu com es diu ara la dispensadora de pinso de tota la vida

La corista es la mateixa des de fa 40 anys. Es com les gallines velles, ha perdut capacitat de moviments i la turgencia de les seves carns ja no es la mateixa pero encara fa un caldo molt apreciat pels golafres professionals de sempre

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 03/09/2020 - 23:12

Pels extraviats amb tants canvis de lligacames aqui teniu com es diu ara la dispensadora de pinso de tota la vida.

La corista es la mateixa des de fa 40 anys. Es com les gallines velles, ha perdut capacitat de moviments i la turgencia de les seves carns ja no es la mateixes pero encara fa un bon caldo molt apreciat pels golafres professionals