Publicidad
Política · 13 de Septiembre de 2011. 19:04h.

Nadal: "estamos tanto a favor de los campanarios como de los minaretes"

El portavoz del PSC dice que son "civilmente neutrales"

El portavoz del PSC, Joaquim Nadal, ha dicho que "estamos tan a favor de los campanarios como los minaretes", durante la rueda de prensa que ha realizado en el Parlament.

"O tan civilmente neutrales respecto a esta obligación. Civilmente neutrales respecto a la obligación que en el pasado estaba muy orientada y ahora ha dejado de ser obligación para nadie", ha añadido.

Según Nadal, la ley modificada no obligaba a los ayuntamientos a reservar suelo público para centros de culto porque en su redactado "sólo decía que determinados suelos admiten también" este uso, por lo que ha remarcado que el nuevo texto se podría calificar de "irrelevante".

Nadal, después de la rueda de prensa
Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#11 joan, manresa, 14/09/2011 - 17:10

tinu.)la Nostra cultura..Només cal recordar la nostra historia,desde el Romanic,i fins i tot, ya abans, fins als nostres días.L'islamisme ens va invadir pro el varem erradicar ,i U TORNAREM A FER,nosaltres no,pro sí els nostres fills i nets,o fan axó o serán aniquilats..Sr.Nadal,vagui amb compte

#10 joan, manresa, 14/09/2011 - 17:06

El Casal,17h.--Sa de tenir...,pro clar que es pot esperar d'aquesta colla de .....( no u posem ..,cadascú pot imaginar-ho)...Sr.Nadal,si tant li agraden els minarets u te fácil,carretera i manta...La tertulia amb fort crit,expossa,no tenen que ser,ni solament un,els Nostres campanars son (cont.

#9 xv1918, BCN, 14/09/2011 - 15:07

Tot pel poder! Tot pels vots!
Amb tal d'obtenir més vots li lleparíeu l'escrot a qualsevol negre o moru que corrés pel carrer.

#8 Tià, Paisos Catalans, 14/09/2011 - 00:47

Senyor Nadal,voste ben tip i als altres que els donin;hi ha molta gent que coneix el seu historial.Vergonya,Cavallers,vergonya.

#7 Ramon, Reus, 13/09/2011 - 20:21

No fotem, considerar iguals els Campanrs dels nostres pobles i ciutats (aquells del Llach i en Guardiola, quan diu el meu pais es tant petit.." que els Minarets del amics "moritos" potser ens fa pensar si els del Marroc ens deixarien construir esglesies al seu pais. Sr.Nadal, toqui de peus a terra..

#7.1 Joan, Barcelona, 14/09/2011 - 00:40

El Nadal no toca mai de peus a terra, només ha vingut a aquest mon per tocar els nassos. Ha perdut completamnet els papers, ja no sap què dir per cridar l'atenció.