Publicidad
Política · 10 de Junio de 2010. 10:35h.

Nadal se escaquea del Parlament

"Mi nombre no aparece en la querella presentada por el fiscal, por lo que no veo necesario comparecer"

Nadal se escaquea del Parlament

Nadal, durante la entrevista

El conseller Joaquim Nadal ha explicado en una entrevista a "Els matins" de TV3 que "mi nombre no aparece en la querella presentada por el fiscal, por lo que no veo necesario comparecer". Nadal ha reconocido que la operción pasó "por mi mesa" y que no ve" nada extraño en el proceso urbanístico ni en la operación patrimonial".

El conseller Nadal ha defendido la actuación de Castells y de la Generalitat y ha querido puntualizar que "la pulcritud del trámite urbanístico no impide que los los sinvergüenzas estafen y blanqueen".

Publicidad
Publicidad

5 Comentarios

Publicidad
#5 Kropotkin, Vic, 10/06/2010 - 14:25

Rapido, unas gafas para el Honorable... Jua, jua, jua,.. Si, y Millet es un gran patriota. Jua, jua, jua,...

#4 Jep, Catalunya, 10/06/2010 - 13:58

Clar que no veu res estrany, si estan acostumats a fer les coses d'aquesta manera. Es carreguen patrimoni protegit sense informes preceptius. Ara, p.ex. es carregarn la Sagrada Familia i tampoc veurà res estrany. Quina tropa!

#3 Beto, Barcelona, 10/06/2010 - 12:12

Que ha de veure aquest professional del ocultisme.Va mamar del Opus i podria ser catedratic d'hipocressia.Per això es l'encarregat de defensar els marrons del govern tot imitant el genial Grouxo Marx.
la parte del contrato de la primera parte ...

#2 Maria, Barcelona, 10/06/2010 - 11:48

Clar,tu ho veus tot bé!Fins i tot les obres il.legals del costat del teu despatx,al Parc de Joan Miró...fetes pel Clínic i l'Ajuntament de Bcn!!Sense respectar el PGM!Ets responsable de tots el PGM de Catalunya, però mentres ho facin els teus...a tu plim

#1 David, Cornellà, 10/06/2010 - 11:43

"A més, els pocasoltes han aprofitat per estafar un moment que jo casualment mirava cap a una altra banda", ha afegit mentre se li escapava el riure.