Publicidad
Política · 19 de Noviembre de 2008. 15:07h.

Nebrera: "El primer sancionado por la lengua debería ser Montilla"

La diputada del PP habla de "campaña" y de "persecución"

Nebrera: "El primer sancionado por la lengua debería ser Montilla"

Montserrat Nebrera

La diputada del PP en el Parlamento catalán Montserrat Nebrera ha dicho, en relación a la recomendación de un directivo del Instituto de Estudios Catalanes de sancionar a las personas que aparecen en los medios y no hablen bien el catalán, que "el primer sancionado debería ser el presidente de la Generalitat".
Nebrera, que ha hecho estas consideraciones en el transcurso de una conferencia en la Universidad Pontificia de Comillas en Madrid, ha añadido que Montilla "sólo se esfuerza" en hablar bien catalán por lo que espera sea "el primer sancionado". Con ello, ha agregado, el Gobierno de la Generalitat daría muestras de "su gran capacidad de ejemplaridad y autocrítica". Además, Nebrera ha calificado la "campaña"  sobre el asunto de auténtica "persecución".

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#11 Ramon, Lleida, 20/11/2008 - 10:33

Doncs jo crec que el president Montilla,parla un català més que correcte.

#10 Esmussat, Girona, 19/11/2008 - 20:38

FALS. 1)Es parla de professionals que usen la llengua i n'estableixen estàndars (periodistes, comunicadors). 2)Quan Lázaro Carreter o Alex Grijelmo ho han exigit per al castellà ningú no ho ha qüestionat.

#9 Joan, Tarragona, 19/11/2008 - 19:52

El President d´aquet Pais este que exigir, que firmi els llibres d ´ Autoritas, sense una ( CHULETA ) , ia escrites.

#8 Antonio, Lleida, 19/11/2008 - 18:09

Nebrera té raó. El discurs polític de Montilla no admet que tingui un nivell tant baix de català. Xirria per tots costats perquè acusa tothom de anar contra Cat. i ell no es pren la molèstia d'aprendre la llengua. És creible el seu discurs?

#7 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 19/11/2008 - 17:33

Ferran,quan un es presenta a Presi d'un país el mínim exigit és parlar correctament l'idioma i dic el mínim perquè de màxims,ningú en parla.Només faltaria no exigir al president del teu país el parlar correctament el català.Què dirien a espanya?