Publicidad
Política · 12 de Febrero de 2010. 10:12h.

Nebrera niega una alianza con Laporta

Afirma que ha contactado con gente que "no está dedicada a la política"

Nebrera niega una alianza con Laporta

Nebrera, en una imagen de archivo

La ex diputada del PP catalán Montserrat Nebrera afirmó ayer en declaraciones a Europa Press que recoge El Periódico que no descarta "una gran alianza" con el líder de Reagrupamiento, Joan Carretero, y el presidente del Barça, Joan Laporta, con el objetivo de "renovar la actual sistema político".

La exdiputada del PPC considera "prematuro" anunciar si se presentará a las elecciones catalanas, dejando entrever que en caso que no pueda hacerlo se presentaría a las municipales.

Posteriormente, Montserrat Nebrera ha negado en declaraciones a El Día de COMRàdio que tenga intención de crear un partido en alianza con Joan Laporta porque, dice, "no lo conozco, sólo lo he visto una vez en mi vida".

Nebrera desmiente así a Europa Press y El Periódico. Sin embargo, sí ha confirmado que ha contactado con "gente que no está dedicada a la política" para poner en marcha un nuevo proyecto, después de que haya registrado el nombre Alternativa de Gobierno.

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Carles Lozano, Cat, 12/02/2010 - 17:43

Imagineu-vos el que n\'és de guanyador el carro Carretero-Laporta que àdhuc els que creien en Espanya hi renuncien per sumar-s\'hi. Està tot dit. A mi no em faria res un pacte amb la senyora Nebrera si fos per obtenir l\'estat propi.

#9 Fran, Llinars, 12/02/2010 - 13:57

Si la Nebrera tingues qualsevol cosa amb Laporta,sense contar sexe, seria de bojos ultrapassant qualsevol logica mental i q certificaria q la classe politica catala es 1 zoo ple d´animals fins ara gens coneguts.

#8 Ramon, Barcelona, 12/02/2010 - 13:13

Tina Turner, gran? Home, sí, però és de molt mala educació remarcar-ho. Perquè suposo que no et deus referir a grandesa en sentit artístic.

#7 Zukhov, London, 12/02/2010 - 12:56

¿T´agradaria una aliança així, oi?. Doncs no serà noia. Les teves idees són del PP que hauria d´ésser, no del que és. Però tu de nacionalista no en tens res, i hi ha coses que són impossibles. Sort, noia.

#6 ramon, gi, 12/02/2010 - 12:10

Ja diu la gran Tina Turner. No volem herois. El poble no vol herois mediàtics que "el salvin". Volem gent que cregui en la cosa publica, honesta, treballadora i que estigui per la feina i no pel seu melic. No Laporta, ni Nebrera, ni Carretero ni semblan