Publicidad
Política · 11 de Marzo de 2009. 19:55h.

"No haga caso de todo lo que dicen los diarios"

El conseller Baltasar no se fia de la prensa a pesar de que se "formó como periodista"

El conseller de Medi Ambient y Habitatge, Francesc Baltasar, ha recomendado al diputado de CiU Eudald Casadesús que "no haga caso a todo lo que dicen los diarios". "Señor diputado déjeme decirle una cosa y creo que la puedo decir porque, entre otras cosas, yo me he formado profesionalmente como periodista, y es que no haga caso a todo lo que dicen los diarios. No haga caso a todo lo que dicen los diarios señor Casadesús porque quizás no le dicen todo o no aciertan o se equivocan", ha afirmado Baltasar.

El conseller ha hecho esta afirmación ante la Comisión de Medi Ambient y Habitatge del Parlament, en la que ha explicado las actuaciones que ha llevado a cabo su departamento en materia de cambio climático durante el año 2008 y las que tiene previstas para este año.

Baltasar ha destacado que este año empezará el proceso catalán de adaptación al cambio climático, después de que en el año 2008 se aprobara el Plan marco de mitigación del cambio climático 2008-2012, para el cumplimiento del compromiso de Kyoto, con el objetivo de reducir las emisiones llamadas difusas en 5,33 millones de toneladas equivalentes de CO2 anuales hasta el año 2012. 

Francesc Baltasar, durante la comisión
Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Joan, London, 12/03/2009 - 19:34

Estic fins els dallonses de la seva prepotència. Als comunistes us agrada manar...i emprenyar. Així es nota que maneu alguna cosa amb quatre vots. Plegar hauria de fer, però això es incompatible amb el poder, oi?. A fer punyetes.

#9 pere, bcn, 12/03/2009 - 19:12

El q diu en Balta és cert. Em sembla que tothom ho sap, que no se'n pot fer cas de tot el q diuen els diaris.
L'únic problema és q ficar-se amb el periodisme és perillós perquè son els que donen la (des)informació, i per tant se'l carregueran.

#8 joan, manresa, 12/03/2009 - 18:00

Are u entenc tot..Axís Vosté és va formar entre el mon de la mentida, oi ?.Clar ,haber començat per aquí.Sr.Baltasar. Estabem ben preocupats amb la seba manera de fer.Are entenem,pro clar Un Conseller no pot pas tenir aquesta manera de fer, oi..?Dimite

#7 Roger, Can Pixa, 12/03/2009 - 11:34

Exacte, no ens ho podem creure pas tot. El que va contra el tripartit, no ens ho podem creure. Sort que tenim en Baltasar o en Crosta per guiar-nos...

#6 Domènec, Lleida, 12/03/2009 - 11:01

Balta, Balta!! que se't veu el plumero, xiquet! Si no fos per la poca premsa que encara resta lliure de la vostra intoxicació(subvencions) que seria del poble de Catalunya? T'has parat a pensar lo del pessic al Segre? I les estaques? que tú tant bé amag