Publicidad
Política · 20 de Julio de 2013. 11:51h.

"¡No me da la gana dejar de ser español!"

Cañas compara la unidad de España a "mi familia"

El diputado de Ciutadans, Jordi Cañas, manifestó en un acto del partido que "no me da la gana dejar de ser español", además de comparar la unidad de España a su familia. "Muchos quieren dejar de ser españoles, y nos dicen, 'oye, y vosotros por qué no quereis? Pues porque no me da la gana!", reivindicó.

¿Yo a ti por qué te tengo que explicar por qué quiero ser español.Principalmente porqué lo soy", afirmó Cañas, que quiso dejar claro que "no quiero que nadie me haga cuestionar esto y mucho menos por cuestiones económicas o materiales".

El diputado manifestó que "mi familia es mi familia. Yo no soy hermano de mi hermano por dinero. Yo no hijo de mis padres por interés. Con la mayoría de mis primos no me hablo, no por mi culpa, sino por cosas de la familia. Son mi familia, a veces va bien, a veces va mal, pero es mi familia. Nadie me va a decir que rompa mi familia por interés", sentenció.

Por su parte, la también diputada Inés Arrimadas consideró que "sobran enchufados" en la administración, así como "gente que no hace nada porque no sabe cual es su función". En este sentido, Arrimadas llamó a eliminar instituciones que se duplican y que "nos cuestan miles de millones de euros".

Publicidad
Publicidad

295 Comentarios

Publicidad
#148 albert, les piles, 23/07/2013 - 20:45

Llegeixo tanta tonteria.... Espanyols, us recordo que no fa gaires anys Cuba era vostra, i Gibraltar, i Flandes... La història és mutable... Tot canvia... La India era Anglesa, part d'Àfrica era francesa....etc... Temps al temps... No em vingueu amb lleis ni històries.... Hahaha

#147 POPULACHO CIUDADANO POPULISTA INTERESADO, bcn, 23/07/2013 - 08:34

POPULISMO BARATO COMO SIEMPRE

#146 BEJOTA, BCN, 22/07/2013 - 12:58

Espanyol ,ve de "HISPANIA " romana;catalá té a veura amb la tribu o comunitat que hi viu ací.


N.B.Portugal está fora" d'Hipania" per culpa del bisbes sempre ben aprop del Cesar i no de Déu.

#145 Can Jofesa, terrasssa, 22/07/2013 - 09:37

Jo NO he triat ser català i en canvi ho sóc. El problema seria si pel fer de ser-ho tingués menys drets que un andalús. I no és el cas. A mi me la bufa si us sentiu o no espanyols, però no penso deixar que els separatistes triïn de quin color ha de ser el meu passaport.

#145.1 quin demòcrata!, Barcelona, 22/07/2013 - 17:28

pero en canvi si que vols triar de quin color ha de ser el seu oi?????

#145.2 Carlos, Barcelona, 23/07/2013 - 21:58

A Espanya, avui dia, per ser Català, tens menys drets, has de pagar més, tens pitjors serveis de l'Estat i la teva llengua està permanentment amenaçada.

Es mooolt difícil que la Independència sigui pitjor que la actualitat.

#144 Josep Mª Miquel, Barcelona, 22/07/2013 - 09:29

A mi no em dóna la gana de deixar de ser català. Si ho dic jo, són NACIONALISTA. Quan ho diu ell és per NAZI-ONALISTA. Hi ha aquesta gran diferència. I l'hi ho dic en lapao i en lapolla que ell parla molt bé Sóu hereus directes de Lerroux, I de Blas Piñar. Només teniu una ideologia: ANTICATALANISME.