Política · 17 de Agosto de 2010. 12:19h.

Otra decepcionada con Reagrupament

La promotora de la web Ara o mai era suplente de la lista por Barcelona

Otra decepcionada con Reagrupament

Imagen de la web de la plataforma Ara o mai!

La Coordinadora de la plataforma Ara o mai!, Carme Teixidó, militó en Reagrupament y también fue elegida como suplente en la lista por Barcelona de la formación de Joan Carretero para las próximas elecciones al Parlament; según ha confirmado ella misma a e-notícies.

En este sentido, Teixidó ha manifestado que "ya no estoy asociada a Reagrupament, me di de baja". La coordinadora de Ara o mai!, que promueve una candidatura única de todas las formaciones políticas independentistas a través de esta plataforma, ha añadido que en la plataforma "hay gente de todas partes. militantes de Esquerra, de Reagrupament, de Solidaritat Catalana y gente que no milita en ninguna parte".

La plataforma, que lleva poco más de dos semanas en funcionamiento, ya tiene 2.800 adheridos.

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 amoscaciques, girona, 19/08/2010 - 00:40

ARA O MAI US DIEU? DONCS...MAI!!!
VISCA ESPANYAAAAAAA!!!!

#11 alfons, santes creus, 18/08/2010 - 20:28

Dons si no tenim unitat (que fora desitjable), que el poble que es sabi, faci la seva própia unitat i anuli l'opció que no li merexi confiança. No sempre es posible ni desitjable una unitat antagónica. Millor mitja dotzena de diputats coordinats.......

#10 LLuís, BCN, 17/08/2010 - 17:53

La iniciativa que calia ara, per donar veu als qui volem la unitat per damunt de tot, perquè sense això no entrarem al Parlament i el moviment per l aindpendència és perdrà.

#9 Ara o mai, terrassa, 17/08/2010 - 15:11

Les firmes no van en contra ni a favor de ningú tots els partits les rebran per igual, si Rcat vol el mateix que s'ho agafi com un suport, no com un atac, la Carme s'ha donat de baixa perquè no vol que ara o mai representi cap partit no per atacar ninú?

#8 Arnau Estanyol, Sant Boi, 17/08/2010 - 14:59

Jo vaig sortir de Reagrupament i vaig entrar setanta-dues vegades per poder dir que han marxat setanta-dos reagrupats. Una autentica catàstrofe.