Publicidad
Política · 5 de Marzo de 2021. 20:25h.

Pere Aragonès estaba atareado

El vicepresidente firma la convocatoria de la constitución del Parlamento en vez de ir a Seat

Pere Aragonès estaba atareado

El vicepresidente en funciones Pere Aragonès ni ningún miembro del Govern no han asistido al acto en la fábrica que Seat tiene en Martorell, donde se celebraba el 70 aniversario de la empresa con la presencia del presidente del presidente de Volkswagen AG, Herbert Diess .

Aragonès ha aprovechado esta mañana para firmar el decreto de convocatoria de la sesión constitutiva del Parlamento de Cataluña, que tendrá lugar el viernes 12 de marzo a las 10 h. El vicepresidente ha firmado de conformidad con la Ley 13/2008 de la presidencia de la Generalidad y del Gobierno y de acuerdo con el Decreto 114/2020 de sustitución del presidente de la Generalidad de Cataluña.

Previamente el vicepresidente lo ha comunicado a los jefes de lista Salvador Illa, Laura Borràs, Dolores Sabater, Jéssica Albiach, Carlos Carrizosa y Alejandro Fernández, así como al presidente del Parlament Roger Torrent y los miembros del Govern.

Publicidad
Publicidad

12 Comentarios

Publicidad
#12 electra, Barcelona, 07/03/2021 - 10:41

Aquest noiet no té cap categoria, no demanem peres al hom..

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/03/2021 - 14:48

"Pere Aragonès estaba atareado"

Jugant a la xarranca

#10 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:30

tin.)de baterías...,en la vida Sr.Pere, san d'empassar molts gripaus...,i mes si , es viu de carreg públic...,i sobre tot amagar o disfressar odi a institucions que poden aportar benestar al País..,Sr.Pere, primer es l'amor cap a CAT i els seus habitants ..,clar que per Vostè axó son menudalles...,esperem no haber de pagar per els seus odis !!!

#9 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:24

tinu.)que Vosté ..,nomes te una cosa al cap..," proces, pactes amb la CUP i Presidencia del Govern",lo demes se li en fot.....desitgem que tot treballador de la SEAT ,el "feliciti "en la propera convocatoria electoral.., la que sigui .Sr.Pere, Vostè hauria de haber estat allá,vosté i molts d'altres..,demostrar interes per la fabrica de (con

#8 joan, manresa, 06/03/2021 - 10:19

La colla de " Coll-Min ",obrint la seva paradeta des de Moro-L'andina..---Li hauria de caure la cara de vergonya....,Sr.Pere...,naltros no som borbonistas...,pro estimem molt aquest País..,i encare volem mes que puja el nivell dels treballadors...,i no fer un despreci a qui vol invertir i millorar la situació econòmica catalana...,clar que (cont