Publicidad
Política · 7 de Febrero de 2011. 22:55h.

Primer conflicto en el PPC con Camacho de presidenta

Dimiten catorce cargos del partido en Mataró

Primer conflicto en el PPC con Camacho de presidenta

Paulí Mojedano, en primer término, durante una reunión del pleno del Ayuntamiento de Mataró

La mitad de los hasta ahora representantes del grupo municipal del PP en varios consejos y organismos de participación del Ayuntamiento de Mataró han presentado su renuncia a seguir en el partido liderado por Alicia Sánchez-Camacho. Estas personas han abandonado sus cargos "por no sentirse representados por la actual dirección del grupo ni del partido".

Los dimisionarios son: Therno Djalo, Inmaculada Cano, Silvia Ortego, Agustí Valdé, Salvador Sanz, Sergi Francesc Marimón, Andreu Buxeda, Manuel Lara, Marta Teixidó, Leo Montserrat, Débora Reyes, Mamadou Alfa, Saturnino Martín y Araceli García.

Dichas solicitudes de baja ya han sido tramitadas tanto por el grupo municipal del PP como en los organismos correspondientes. Hace unos días, el ex jefe popular en Mataró, Paulí Mojedano, anunció que se presentaría en las próximas elecciones municipales como líder de la plataforma Mataronins, después de dejar la formación por discrepancias con la dirección.

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#14 Carles, Mataró, 08/02/2011 - 14:10

I tota persona íntegra i honesta surt d'un partit amb 27.500 euros i es nega a tornar-los i pren el pèl a dues companyes per fer més bombo. Si senyor, un exemple d'integritat. No sou els únics que el coneixeu, us en podria presentar uns quants, inclosos extreballadors.

#13 Marc, Mataró, 08/02/2011 - 14:10

Ja els hi va bé que s'hagin anat, així els dirigents que queden al PP de Mataró podran col.locar en els càrrecs a les seves amants

#12 Un del Maresme, ., 08/02/2011 - 14:03

La Alicia Sanchez Camacho i els del PPc volen fer passar les víctimes per culpables.

#11 Montse, Mataró, 08/02/2011 - 13:52

Tots els mataronins que coneixem en Paulí tinguem la idologia política que tinguem sabem que en Paulí és un home integre i honest i si ha deixat el PP és perquè en té bones raons. Joan(Mataró) subscric el 100% del que dius, tothom que té un mínim d'integritat a abandonat el PP a Mataró.

#10 Carles, Mataró, 08/02/2011 - 13:41

Els 27.500 t'ho dirà el seu advocat, en M.G.A. que els volia repartir entre els regidors per evitar la querella. Serviran per finançar el partit indepentdent Mataronins a les municipals. Vols parlar també de la seva ONG i de l'empresa textil que va tancar?