Publicidad
Política · 28 de Junio de 2010. 11:32h.

Puigcercós calcula que CDC ha podido cobrar unos seis millones

El líder de ERC no quiere que declaren Mas y Montilla para "evitar un show mediático"

Puigcercós calcula que CDC ha podido cobrar unos seis millones

Puigcercós, en una imagen de archivo

El líder de ERC, Joan Puigcercós, ha calculado, en declaraciones a Catalunya Ràdio, en 5,8 millones de euros la cantidad de dinero que "se ha podido llevar" CDC por el caso del Palau. Según Puigcercós, la federación nacionalista acumuló esta cantidad entre 2003 y 2008.

El presidente de ERC se ha mostrado contrario a que sean llamados a declarar Artur Mas y José Montilla, para evitar "un show mediático". "Hay un entramado económico que se está reflejando en el trabajo de la comisión, con empresas que facturaban al Palau y que nunca habían puesto los pies en él, y se está demostrando que lo que ocurría también servía para financiar a Convergència", ha lamentado.

Después de precisar que podrían ser casi 6 millones de euros, concretamente 5,8 millones, los que CDC "se ha podido llevar" entre los años 2003 al 2008, Puigcercós ha indicado que prefiere que en la comisión "se siga actuando como lo hace el diputado de ERC Pere Bosch", al interrogar de forma incisiva a los comparecientes, que no que se convierta "en un frontón" de confrontación partidista.

Publicidad
Publicidad

15 Comentarios

Publicidad
#15 paula, matadepera, 29/06/2010 - 12:59

AQUEST , VAL MES QUE CALLI JA QUEL,S DEL SEU PARTIT AL GOVERN ENCAPÇALAT PER EL Sr CAROD , AIXO
QUEDA CURT SI SUMEM , VIATGES OFICIALS ? COTXES , EMBAIXADES, SUBVENCIONS I MES IDIOTADES , AQUESTA QUANTITAT QUEDA CURTA.
A VEURA SI CALLA .

#14 Gemma, Lleida, 28/06/2010 - 22:49

Quina barra que té aquest home: Amb eminències com ell, perqué necessitem ni jutges ni fiscals a Catalunya?

#13 maria, picamoixons, 28/06/2010 - 18:23

Em sembla recordar que un partit català va obtenir una condonació del seu deute de 12 M d'€ d'una entitat financera presidida per un ex-alt càrrec del govern...qui deu ser ? Ho recordem ? Per cert l'entitat ara està en dificultats economiques

#12 Terraxa, Terrassa, 28/06/2010 - 17:29

Pep, ERC també és responsable. Estava al mig del merder, i o bé en forma part (corrupte), o mirava cap a una altra banda (encobridor) o no s'entera de res (inepte).
Això és aplicable a TOTS els partits polítics que han estat 10 anys veient auditories

#11 Pep, Alt Empordà, 28/06/2010 - 16:49

Fot ràbia eh Jordi que enganxin el teu partit CiU xoriçant a tort i a dret oi? sobretot quan de tota aquesta trama de CORRUPCIÓ, ERC en surt ben neta oi?
Espero que la gent de Catalunya tinguin clar que no és pot votar un partit tan corrupte i xoriço.