Publicidad
Política · 6 de Febrero de 2010. 14:46h.

Puigcercós evita hacer sangre con Reagrupament

Admite que es una escisión pero afirma que "contento no se tiene que estar"

El presidente de Esquerra, Joan Pugicercós, se ha mostrado comprensivo en declaraciones a e-notícies sobre la crisis vivida por Reagrupament durante los últimos días porque "contento no se tiene que estar" y ha remarcado que "es un asunto de otro partido" aunque ha admitido por primera vez que "es una escisión de Esquerra". Puigcercós ha recordado que "gestionar un partido político es muy difícil" y insistido en que "quizá ahora habrá más comprensión de algunas actitudes que se tuvieron dentro de Esquerra Republicana de obstruccionismo y de crítica permanente a la dirección" . "Cuando uno hace su partido ve que las cosas no son tan fáciles", ha añadido.

Puigcercós, en Molins de Rei
Publicidad
Publicidad

7 Comentarios

Publicidad
#7 Frodoí, Barcelona, 08/02/2010 - 09:20

Reagrupament és Esquerra II, ni és Transversal,ni regeneració ni res de res. Ho sento pels qui hi han confiat,però encara en farà d'altres i sonades en Carretero. Llástima, es veu la pota al llop,amb pell d'ovella.

#6 dani, cornellà, 07/02/2010 - 21:17

menos tripartito y más UPYD.

#5 pep, manresa, 07/02/2010 - 18:25

jordi, no sé si els amotinats són crítics o senzillament rebentadors, en qualsevol cas a mi tant me fa que qui ens dugui a la independència es digui Carretero, Laporta, Mas o Lopez Tena, el què està clar és que ERC no ens hi portarà

#4 jordi, Barcelona, 07/02/2010 - 12:53

pep (manresa)- I així és com aconsegueix reagrupament la regeneraciò democràtica ? Fotent fora als crítics ?

#3 pep, manresa, 07/02/2010 - 10:00

Reagrupament n'ha sortit reforçat, han sabut garbellar triant el gra de la palla volgudament introduïda pel mateix Puigcercós, que només haurà aconseguit en part el seu objectiu.
Tothom ja sap de què va això d'ERC, no poden enganyar a ningú