Publicidad
Política · 24 de Agosto de 2011. 16:20h.

Pujol alerta de la pérdida de autogobierno

El ex presidente dice que cuando el PSOE y PP se ponen de acuerdo a Catalunya "le tocan la cresta"

Pujol alerta de la pérdida de autogobierno

Jordi Pujol, en la Universitat Catalana d'Estiu. (Foto: UCE)

El expresidente de la Generalitat, Jordi Pujol, ha advertido de la pérdida de autogobierno de Cataluña en la reforma constitucional que preparan el PSOE y el PP. Pujol ha alertado de que la modificación de la Constitución para limitar el gasto de las comunidades autónomas reducirá "la capacidad operativa".

"En particular de Cataluña", ha remarcado el ex dirigente, quien también ha añadido que cuando el PSOE y el PP se pueden de acuerdo a Catalunya "le tocan la cresta". En este sentido, Pujol ha asegurado que las relaciones con España se encuentran en un punto "muy difícil" y ha pedido que esta reforma no se use como excusa para "limitar la capacidad de autogobierno en Cataluña".

El ex jefe del Ejecutivo ha augurado que resulta inevitable que los "próximos dos, tres o a lo sumo cuatro años pase algo, aunque sea un choque de trenes". Pujol ha pedido "seriedad, mucha preparación previa y muy fortalecimiento interno", para cuando llegue ese momento.

Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#15 Àlex, Sant Cugat, 25/08/2011 - 22:57

A veure si el senyor Pujol es retira d una vegada. No deixa de dir frases a mitges i intentar fer de savi. La seva etapa, especialment els darrers anys, va sembrar el fracàs de CIU. Al final, quan surtin les biografies crítiques no passarà massa be a la història.

#14 Jordi Tallaferro, Barceloa, 25/08/2011 - 12:00

El que cal és preparar Catalunya per l'independència, fer discriinació positivadels enemics de Catalunya que son a Catalunya, catalanitzar i ooosar-se a la espanyolització de les instituciions i l'ensenyament. L'història de la llibertat es fa cada dia, amb treball i sacrifici.

#13 lins, quart, 25/08/2011 - 10:18

Sr.Pujol,s,en recorda del pacte del Magestic???s`en recorda que amb els seus vots es va envestir l`Aznar??s`en recorda que el Sr.Mas va anar a vendre l,estatut a Madrid a cambi de no sabem que??sap que ara CIU u esta pactant tot amb el PP??sap que CIU a ofert un pacte estable a Madrid amb el PP???..

#12 Josep Ma., Terrassa, 25/08/2011 - 10:16

I mentrestant ... què, Sr Pujol? Quina és la solució?

#11 eva, bcn, 25/08/2011 - 09:08

doncs als bascos les parauletes del presi no senten be.en una web anomenada orain el posen de volta i mitja per sempre copiar el que diuen un mes enrera al pais basc.