Publicidad

"Sería dramático que algún dirigente político fuera partidario de incumplir manifiestamente una ley"

Rajoy advierte a Mas

Rajoy, con dirigentes del PPC, en una foto de archivo

El presidente del PP y candidato a las elecciones generales, Mariano Rajoy, ha advertido a Mas de las consecuencias de un incumplimiento de la sentencia del TSJC sobre el castellano en las escuelas.

"Sería dramático que algún dirigente político fuera partidario de incumplir manifiestamente una ley", ha dicho Rajoy. Según el dirigente popular, cualquier gobernante debe "tener claro" que lo único no se puede permitir en democracia es "incumplir la ley", ha añadido en una entrevista en Onda Cero.

Publicidad
Publicidad

25 Comentarios

Publicidad
#17 Jordi Tallaferro, Barcelona, 06/09/2011 - 14:03

Ja ens anuncien que faran servir la LLei per destruir Catalunya. Fem servir nosaltres les Nacions Unides per guanyar l'independència

#16 Tià, Paisos Catalans, 06/09/2011 - 00:05

El Sudan prohibeix el principal partit de l'oposició.
El SPLM-Nord afirma que molts dels seus miltants ja han estat detinguts per la policia.

Senyor Rajoy i amics:és també aquesta la seva llei i la seva Constitución ??

#15 Tià, Paisos Catalans, 05/09/2011 - 23:44

Senyor Rajoi:primer ha de vetllar pels seus amics que prou feina ténen.Es llei moltes coses que fan i han fet : Gurtel,Cas Matas,......,tot això ha portat Espanya a la ruina en benefici de uns pocs.On van els ajuds que es reben de Europa.Per cert, a als altres els dic el mateix.Europa n'està farta

#14 francesc, bcn, 05/09/2011 - 19:08

Artícle 3.3 de la Constitució Espanyola: "La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección." ESPECIAL RESPETO I PROTECCIÓN!!
PP i PSOE porten 30 anys incomplint la constitució, què volen ara?

#12 Terraxa, Terrassa, 05/09/2011 - 13:22

hem manifesto d'acord amb la secessió lingüística a cultura i ensenyament, sempre i quan pugui decidir a quina banda van els meus impostos. Vejam què passaria. Vejam quants duros van a parar a cada banda.