Publicidad
Política · 6 de Noviembre de 2012. 21:51h.

Ridao destaca el "liderazgo fuerte" de Mas

El ex secretario general de ERC advierte que el proceso "no tiene retorno"

Ridao destaca el "liderazgo fuerte" de Mas

Llach y Ridao, durante la presentación del libro

El ex secretario general de ERC, Joan Ridao, ha reconocido este martes que el proceso independentista de Catalunya debe ser encarnado "por un líder que nos represente a todos". El republicano se ha referido a Artur Mas como el presidente que puede tener un "liderazgo fuerte y audaz".

Durante la presentación de su libro, Podem ser independents?, Ridao ha reconocido que el giro independentista Mas le causó "cierta perplejidad" y ha pedido al presidente "rigor" para "calendarizar" el proceso independentista.

Ridao, quien ha compartido la presentación de su libro con el cantautor Lluís Llach, ha considerado que este proceso iniciado a partir de la manifestación del 11 de septiembre "no tiene retorno para aquellos que lo encabecen".

Pese aceptar que de las urnas debe salir un "liderazgo fuerte", el ex dirigente ha considerado "poco saludable" que un partido saque una "mayoría hegemónica asfixiante".

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#5 spanish, Madrid, 07/11/2012 - 11:54

no tenir retorn no vol dir que puguis estar eternament al mateix lloc

#3 laila, bcn, 07/11/2012 - 09:01

Mas és un President preparat, intelectualment superior a Montilla, i que ha tingut temps per elaborar la estratègia. Sap el que fa i li hem de fer costat. Després cadascú que s'arrengleri on cregui convenient, però ara toca demostrar que estem units si més no per saber què volem.

#2 Spock, Barcelona, 07/11/2012 - 06:07

Els qui coneixen personalment al MH Mas no s'estan de manifestar que quan es proposa un objectiu, el compleix. I ara toca la Independència... si el poble l'acompanya fins el final.

Un altre tema és la comtessa electoral, i en aquest cas la necessitat de majoria absoluta que ens venen, és opinable

#1 Kropotkin, Vic, 06/11/2012 - 22:51

Jua, jua, jua,...

#1.1 Spock, Barcelona, 07/11/2012 - 06:12

Quan l'únic argument que li queda a algú és una rialla histriònica, l'únic que suscita és compassió i rebuig.

Deixa de vomitar rialles biliars sense sentit, que més que a un comentarista t'assembles a una mala còpia del Joker.

#1.2 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 07/11/2012 - 07:44

Al meu entendre al e-notícies paga la pena contestar als que escriuen per a opinar, però no als que ho fan per a provocar o per a insultar. Si no saben intervenir en un debat, que n'aprenguin.