Publicidad
Política · 10 de Septiembre de 2012. 00:09h.

Seguidores de SI 'abuchean' a Navarro, Duran i De Gispert

"Habéis perdido", según Uriel Bertran

Seguidores de SI 'abuchean' a Navarro, Duran i De Gispert

Bertran, durante el acto en el Fossar

Seguidores de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) han abucheado al primer secretario del PSC, Pere Navarro; al líder de Unió, Josep Antoni Duran i Lleida; y a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, durante el discurso que ha hecho Uriel Bertran en el Fossar de les Moreres.

Cuando el secretario general de SI ha mencionado los nombres de estos dirigentes políticos, los simpatizantes de la coalición independentista les han abucheado.

"Navarro, Duran, De Gispert, habéis perdido", ha remachado Bertran. "Mañana nos manifestamos por la independencia", ha recordado. El diputado independentista les ha reprochado que, "llevan toda la semana intentando" que la manifestación convocada por la ANC sea "por el pacto fiscal".

"¿Sabéis qué? La historia os pasa por encima. El pueblo ya no quiere esperar más", ha concluido el número dos de Solidaritat.

Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#4 rovello, el cel, 11/09/2012 - 12:50

Aquets nois no es donen compte que elveritable enemic no es ni convergencia ni unió. El veritable enemic es a Madrid al carrer Génova o al carrer Ferraz. Curiós, molt curiós aixó que els catalans sempre ens tirem el trastos pel cap i els de Madrid s'hen fotin.

#3 valeri torres, bna, 11/09/2012 - 11:14

Oriol Bertran, sigueu una mica seriosos; no feu tant el pallasso; feieu tota la pena del mon; ereu "quatre i el cabo". Us he convertit en el desprestigi del nacionalime català. Si teniu una mica d'amor al país. i estimeu catalunya, deixeu de fer el ximple i el ridicul. INDEPENDENCIA JA.

#2 Kropotkin, Vic, 11/09/2012 - 09:18

Bien hecho. Son los responsables de este desmadre independentista. Son los subvencionadores de todo este tinglado. Que lo empiecen a pagar con la bestia que han creado...

#1 Miquel, Barcelona, 11/09/2012 - 04:01

El video no se sent res de res. No serà la mateixa maniobra aquella per desprestigiar a Solidaritat? O cal que tornem a penjar el PDF de l'escola en català, aquell que sortia la falange i vas editar per posar solidaritat?