Publicidad
Política · 14 de Enero de 2009. 12:55h.

Segunda dimisión a Huguet en un mes

El director de la Agència d'Ajuts Universitaris dimite quince días después que Emili Valdero

Segunda dimisión a Huguet en un mes

Huguet, en una rueda de prensa del Govern

El director ejecutivo de la Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), Estanislau Fons, ha presentado su dimisión irrevocable del cargo, según ha sabido e-noticies de fuentes solvents. Es la segunda dimisión de un alto cargo del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa (DIUE), con Josep Huguet al frente, en un mes.

El pasado 23 de diciembre ya dimitió el Secretari General de Comerç, Emili Valdero, a pesar de que el cese no salió oficialmente en el DOGC hasta el día 30. Valdero aseguró que su dimisión obedecía al "recorte de más de un 43% del presupuesto de las ayudas destinadas al Comercio de Catalunya hace inviable, a mi entender, llevar a cabo las actuaciones que el sector requiere para poder superar la grave crisis económica que estamos padeciendo".

La consellería de Josep Huguet ha sido un goteo de dimisiones en los últimos dos años. Otros altos cargos que han dimitido son también director general de Universitats, Josep Anton Ferré Vidal, y el director general de Recerca, Francesc Xavier Hernàndez Cardona.

Publicidad
Publicidad

22 Comentarios

Publicidad
#22 Francesc, Barcelona, 15/01/2009 - 23:00

El Sr. fons ha estat un magnific i eficaç gestor. Fa pena veure com ERC va cremant els seus millors elements.

#21 joan, barcelona, 15/01/2009 - 09:20

Senyors del Paqrlament posin fi a aquesta política d'amiguisme i familiars en que ERC ha convertit els seus xiringuitos al govern.Mans Netes, Oficina Antifrau ?

#20 Pere, Manresa, 15/01/2009 - 09:17

Els de Manresa si sabem com les gasta "Lenin" Huguet.És el més gran stalinista que mai ha conegut la política catalana.Però tranquils segur que els seus col.laboradors pleguen perque són de dretes...

#19 jordi, barcelona, 15/01/2009 - 09:13

Cal que s'investigui la gestió d' aquest Departament urgentment.Masses dimissions de gent del propi partit que saben i veuen coses que no els agraden.La pregunta és: són només polítiques o d'altre índole?

#18 Ramon, Barcelona, 14/01/2009 - 21:07

El Tripartit podria patentar-ho: l'acomiadament fulminant retroactiu.