Publicidad
Política · 11 de Noviembre de 2011. 20:37h.

SI implica a los cuatro presidentes en las 'mochilas' de la Diputación

Un centenar de personas se concentra ante la sede del ente para protestar por el caso de los sobresueldos

Un centenar de personas se han concentrado ante la sede de la Diputación de Barcelona para denunciar los sobresueldos pagados a personal del ente. Bajo el lema ¡corrupción no, queremos saber!, al frente de la protesta estaban los diputados de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Alfons López Tena, Toni Strubell y Uriel Bertran. También estaba el alcaldable de esta coalición, Santiago Espot.

La pancarta estaba ilustrada con las fotografías de los cuatro presidentes socialistas de la Diputación, Manuel Royes, Antoni Fogué, Celestino Corbacho y José Montilla. Durante el acto se han gritado consignas como "la Diputación es corrupción", "chorizos, chorizos" o "la Diputación huele mal". También se ha leído un manifiesto en el que se ha remarcado que este organismo "'tiene un presupuesto de 615 millones de euros".

"Estamos hartos de unas instituciones opacas como la Diputación de Barcelona", han indicado. También se han preguntado: "¿Alguien se acuerda del 3%?" "Lo queremos saber todo sobre estas prácticas que la propia Diputación ya ha reconocido que son ilegales", han añadido.

Los manfiestantes de SI con la pancarta donde aparecen los cuatro presidentes de la Diputació
Publicidad
Publicidad

4 Comentarios

Publicidad
#3 incording, Barcelona, 13/11/2011 - 10:35

Insisteixo. No es tracta només de sobresous a funcionaris. Es tracta també de "fasos càrrecs de confiança" que treballaven exclussivament a les seus dels partits". I de "lotizacione" lots per tots els partits presents a la Dipu (Dipus), oposició inclosa, per tal de garantir la "omertà".

#2 Adéu, SI, bcn, 12/11/2011 - 07:46

Adéu, macos. Ha estat bonic mentre ha durat. Si nos us presentàveu, calia callar i no fer campanya perquè es malbaratin els vots dels independentistes. I això, ara a què ve? Ereu menys de cent, qui es pot creure que això té res a veure amb la independència? Qui paga les pancartes i els webs.

#2.2 Joan, Girona, 12/11/2011 - 13:26

Els vots independentistes es malbaraten predicant independència durant molts anys i fen autonomisme quan estan el poder.
Es veritat, la manifestació no te res a veure amb independència pro si te a veure amb corrupció, i conte que potser esquitxarà mes de un partit del que manaven

#1 Mateu, Barcelona, 11/11/2011 - 23:17

Parlant clar. Si és tan evident que hi ha corrupció, perquè no han anat al jutjat. Si no hi van és que SI també és complice. Els treballadors de la diputació i els seus sindicats s'haurien de querellar amb López Tena i els altres per difamació.