Publicidad
Política · 21 de Abril de 2015. 13:42h.

Silencio por la tragedia

Mas, los consejeros y representantes de las formaciones políticas homenajean al profesor muerto

Silencio por la tragedia

Mas, con los consejeros

El presidente catalán, Artur Mas, y el resto de consejeros del Gobvern han realizado un minuto de silencio a las puertas del Palau de la Generalitat en memoria del profesor del Instituto Joan Fuster, que perdió la vida tras ser agredido con una ballesta por parte de un alumno de 13 años. También han estado presentes miembros de las fuerzas políticas con representación en el Ayuntamiento de Barcelona.

Del mismo modo, representantes de las diferentes formaciones políticas catalanas, acompañados de la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, han homenajeado al profesor a las puertas de la cámara catalana. Este minuto de silencio también se ha hecho en las puertas de los diferentes centros educativos

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ha manifestado que "debemos ser conscientes de que fue un hecho aislado, tal como dijeron la consejera Rigau y la comunidad educativa. Estamos ante un caso de violencia extrema sin explicaciones". De Gispert, en este sentido, ha querido transmitir "mi pésame a la familia del maestro y a la comunidad educativa".

También ha mostrado "una preocupación especial por los padres", dado que "cuando pasa algo así en una familia necesita ayuda. El chico y los padres necesitarán ayuda". De Gispert ha pedido a los alumnos del Joan Fuster que "trabajen por la paz, el civismo y la convivencia".

Minuto de silencio en el Parlament

Publicidad
Publicidad

6 Comentarios

Publicidad
#4 Papaluna, Barcelona, 22/04/2015 - 07:44

No us estranya que s'amagui el nom del professor assassinat? Entre les espelmes que hi havien ahir dimarts al davant de la porta de l'institut apareixia un rètol que al·ludia a 'Abel' com la víctima. Quina mena de reserva hi ha en conèixer el nom? No es mereix que parlem d'ell amb dignitat?

#4.1 Mamaterra, Barcelona, 22/04/2015 - 12:37

Més coses: l'assassí es diu Max, i els fets van passar el dia de l'aniversari de la massacre de Columbine perpetrada per un altre amb un nom similar, Dylan. Però, és clar, tots sabem, qui controla els mitjans de comunicació. La prova n'és que si l'agressor es digués Mohamed aniria al títol.

#3 Espectador, Barcelona, 21/04/2015 - 14:30

I per la gent dels naufragis, res de res? És clar, són treballadors i, a més, pobres.

#2 Clara Dowe, Solsona, 21/04/2015 - 14:22

Minut trencat per un maleducat profund que enmig del silenci ha cridat "viva espanya"...jo estava present i un cop més un espanyol fotent vergonya aliena i no sabent estar als llocs. Suposo que deuria venir del bar bastant carregadet, que seria lo normal.

#2.1 Pere, BCN, 21/04/2015 - 17:28

El mort era un professor.
Qui el va matar era un nen malalt.

Si el mort és un arquitecte i l'assassina la seva dona, ja no té importància? no es farà dol nacional?
Hi ha un assassinat cada setmana.

Perquè aquest és més important?

#1 Núria, Vallès, 21/04/2015 - 14:17

A qualsevol país civilitzat ja haurien canviat la Llei de Menors. I no únicament la que permet barra lliure d'assassinats fins cumplir els 14 anys d'edat, sinó també la que fa anys i panys que consenteix que les màfies sudacas i dels països de l'Est "treballin" a tot CAT explotant infants.