Publicidad
Política · 6 de Agosto de 2010. 08:53h.

Solidaritat Catalana denuncia el "silencio mediático"

Strubell ha pedido a Laporta "no hablar mal de ningún independentista"

Solidaritat Catalana denuncia el "silencio mediático"

Strubell, Laporta, Bertran y López Tena, durante el acto

Solidaritat Catalana per la Independència se ha presentado en Girona con la participación del 'reagrupado' Toni Strubell. Durante el acto, Alfons López Tena ha manifestado que "sabemos cómo hacer una campaña sin recursos y con el silencio mediático, hemos demostrado que sabemos cómo hacerlo".

En el acto de presentación también ha participado el número cuatro de Reagrupament por Girona, Toni Strubell. Durante su intervención ha pedido a Laporta: "no hablar mal de ningún independentista". Además, ha manifestado que "ha hecho lo que todos esperábamos que un día hiciera un presidente del Barça" en alusión al compromiso del Barça en la defensa de los derechos y las libertades de Catalunya durante el mandato de Laporta.

Por su parte, ante 350 personas que llenaban la sala Catalunya del Hotel Carlemany, Joan Laporta ha apuntado que la independencia es muy posible "si conseguimos que todas las personas que fuimos a la manifestación del 10 de julio nos movilizamos en las próximas elecciones el Parlament de Catalunya".

Por último, Uriel Bertran ha destacado el hecho de que Solidaritat Catalana per la Independència haya conseguido tener más de 15.000 adheridos en sólo unos días, "un hecho sin precedentes en la historia política de Catalunya".

Publicidad
Publicidad

20 Comentarios

Publicidad
#20 yo, vic, 09/08/2010 - 20:42

silencio mediatico? no os acordais del vacio que se le hizo a CIUTADANS incluso cuando contaba con representacion parlamentaria en catalunya!

#19 Josep Ma., Terrassa, 08/08/2010 - 11:58

I què es pensàven aquests superbs?
Aquest silenci mediàtic el ve patitnt Reagrupament des de la seva formació.
L'afany de protagonisme i egolatría d'aquest els ha encegat. Es creien que els elevaríen a la glòria i que RCat s'entregaría a ells.

#18 Santfeliuenc, SFC, 07/08/2010 - 09:49

La majoria de Reagrupats ens varem solidaritzar, jo em vaig adherir sense cap ordre bancaria, quants n'hi ha que siguin "paganos", em sobra la prepotencia de SI, si us plau feu un esforç, UNITAT INDEPENDENTISTA, els catalans no n'aprendrem mai......

#17 víctor, bcn, 07/08/2010 - 09:02

Cap ordre al banc no farà rebaixar la xifra de presumptes solidaris a la pàgina de SC, per tant hi seguirà havent enganyifa en aquestes xifres, que d'això anava la cosa. A Cat només ens convé gent honesta i no adjudicadors de patents de fermesa. OK?

#16 Àngel, Comptem-nos, 06/08/2010 - 19:02

El que no trobo és quns dels "solidaris" són amics virtuals (simpatitzants) i quants cotitzants (adherits). Aquesta dada podria ajudar molt a la clarificació de les negociacions.