Publicidad
Política · 25 de Diciembre de 2013. 12:33h.

Solidaritat dice ahora que hay que "eliminar" la primera pregunta

Uriel Bertran afirma que "no sirve para nada"

El secretario general de Solidaritat Catalana per la Independència, Uriel Bertran, ha criticado la primera pregunta de la consulta -en un principio la dieron por buena- anunciada por el presidente de la Generalitat, Artur Mas.

"Una primera batalla será eliminar la primera pregunta que estorba. No sirve para nada" perqupe es una pregunta "sobre el Estado sin definir" que "no es posible de implementar". "Por tanto, esta pregunta sobra", ha remachado.

El dirigente de SI, que ha participado en la ofrenda floral al busto de Plaça Catalunya junto con Estado Catalán, apuesta por una única pregunta sobre el "Estado independiente" con dos posibles respuestas: "sí o no".

Finalmente, Bertran ha dicho que "somos un pueblo que no quiere la independencia sino recuperarla, hemos sido más siglos una nación independiente que no sometida a los dictados del estado Español".

Uriel Bertran, con miembros de Estat Català, durante la ofrenda
Publicidad
Publicidad

37 Comentarios

Publicidad
#32 Walzer, BCN, 27/12/2013 - 19:06

Vl la pena fer-se palles mentals quan tothom sap que no hi haurà consulta, sinó eleccions anticipades? No és una pèrdua de temps? No hauríem d'anar pensant en com encarar les eleccions?

#31 espigol47, Barcelona, 27/12/2013 - 16:08

Eliminar la 1ª pregunta fora una derrota vergonyosa x tots els catalans, repeteixo: tots. Altre cosa es guanyar amb arguments el SI a la 2ª de tots els q han dit SI a la 1ª. S'han de respectar els temps de tothom.No x eliminar una pregunta anirem mes depressa; mes aviat al contrari........

#30 G, F, 27/12/2013 - 10:17

Peo aquestos no s'havien dissolt????

#29 Doncs és veritat, Barclona, 26/12/2013 - 21:56

Si la primera pregunta es refereix a Catalunya com a estat, només som els indepes que ho volem.
La 1ª pregunta hauria de dir:. Vols canviar l'estatus de Cat. dins l'estat espanyol? En tot cas els indepes només votaríem SI a la segona pregunta per no donar vots a la 1ª com faríem si no es modifica.

#28 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 26/12/2013 - 21:35

està clar que la primera pregunta sobra, i la opció Si-No, és un nyap.
Però crec que el més important és que el màxim de gent ho entengui, i no tant modificar la pregunta, que podria ser una conseqüència del primer objectiu.