Publicidad
Política · 11 de Marzo de 2011. 22:14h.

Solidaritat se desmarca del acuerdo de Banyoles

La dirección desautoriza a los militantes que han pactado con ERC y RCat de cara a las municipales

Solidaritat se desmarca del acuerdo de Banyoles

El dirigente de Solidaritat Catalana per la Independència Uriel Bertran, en una imagen de archivo

La candidatura conjunta entre ERC, SI y RCat para las elecciones municipales del próximo 22 de mayo en Banyoles ha provocado malestar en la dirección de Solidaritat, que ha afirmado en un comunicado que, en este municipio, "se ha convocado un congreso comarcal por próximo 26 de marzo donde se elegirá la ejecutiva comarcal del Pla de l'Estany".

La formación recuerda que corresponde a los adheridos de Banyoles "confeccionar la lista de Solidaritat Catalana per la Independència que concurrirá a las elecciones" y "votar el mismo 26 de marzo si se quiere concurrir en solitario o conjuntamente con otras fuerzas independentistas".

El comunicado también admite, sin embargo, que "se están manteniendo contactos con RCat, ERC y la CUP para buscar la máxima unidad del independentismo en Banyoles", y que "estos contactos se seguirán manteniendo para tratar de forjar una candidatura unitaria", lo cual quiere decir también que no está cerrado.

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Dolors, Banyoles, 12/03/2011 - 18:46

Vinga adherit de si, ves amb el teu amiguet Santi que tots ens coneixem...

#9 Ruli, Barcelona, 12/03/2011 - 18:21

Bertran i Tena són uns sectaris que intenten imposar la seva voluntat de no pactar amb ningú, igual que a Sabadell. Saben que no tindràn bons resultats enlloc, però prefereixen fer mal a les iniciatives unitàries. Se us veu el llautó!

#8 Jordi, Barcelona, 12/03/2011 - 17:51

Bé, en Laporta assegurava que seria el número 2 d'en Portabella quan Solidaritat encara no havia decidit si anava a les municipals o no...... Això és el mateix... però en canvi en Laporta sí que és seriós?

#7 Adherit SI , Pla de l'Estany, 12/03/2011 - 17:26

Com que el 100% estem d'acord ? Carai, la darrera activitat oficial de SI a Banyoles va ser el 28N i la seguent serà el congrés comarcal per escollir l'executiva el proper 26 de Març. I entre mig m'explicareu com ho ha fet la Txell i la seva mare per preguntar-nos a tots la nostr opinió ?

#6 Carla, Girona, 12/03/2011 - 12:26

A veure resulta que les que han pactat no les havia escollit ningú, home siguem seriosos.