Publicidad
Política · 28 de Enero de 2018. 11:07h.

Tardà dispuesta a “sacrificar” Puigdemont

El diputado d'ERC en el Congreso asegura que “el bien mayor es que haya Govern”

Tardà dispuesta a “sacrificar” Puigdemont

Joan Tardà

Esquerra se muestra dispuesta a “sacrificar” Carles Puigdemont para garantizar la constitución del Govern de la Generaliat y recuperar “las instituciones de autogobierno que nos han arrebatado”. El diputado de ERC en el Congreso, Joan Tardà, lo ha asegurando en una entrevista este domingo en 'La Vanguardia', donde ha señalado que “hay un bien superior: que haya Govern”.

“Si es imprescindible tener Govern, si tenemos que sacrificar al presidente Puigdemont, tendremos que sacrificarlo. ¿O no ha habido patriotas a lo largo de la historia que han tenido que sacrificarse con el fin de ir avanzando y seguir siendo lo que somos: una nación sin Estado?”, ha afirmado Tardà.

El diputado de Esquerra indica que “nuestra obligación es intentar que Puigdemont y Junqueras sean presidente y vicepresidente”, pero insiste en que “la victoria independentista del 21-D contra todos los poderes obliga a no jugar a la ruleta rusa”.

Publicidad
Publicidad

10 Comentarios

Publicidad
#10 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 29/01/2018 - 00:17

Apreta Juanitu que son 150.000.

No fotem.

#9 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ESTACION DE TREN SENSE MARQUESINES FALTEN MÉS ZONES VERMELLES A CARDEDEU, PUIGDEMONT PENSA ES DÉU QUE SENSE EL CATALUNYA NO ANIRA ENDEVANT ANIRA MOLT MILLOR SENSE EL EN, 29/01/2018 - 00:05

PEL BÉ DE CATALUNYA Cal Sacrificar a PUIGDEMONT Ara el tindria que FER UN PAS AL COSTAT Con ja va fer Artur Mas i han fet altres politics PUIGDEMONT ARA EL ES EL PROBLEMA DE CATALUNYA No pas la Solució A de MARXAR DE LA POLITICA CATALANA EL No és PAS DÉU B no te tanta importancia OTRO PUEDE OCUPAR SU LUGAR

#6 JOSEP P., Reus, 28/01/2018 - 18:24

De aixó se'n diu traidor. Heu deixat cremar a Puigdemont per ara ficar un dels vostres, com judes a Jesucrist (no soc de misa). I lo del comentari de Margallo, jo mai he votat a P.P., pero es te que ser coherent i reconeixer que aquest home té una cultura que vosaltres no podreu mai equiparar-la, esteu molt pel baix del seu nivel intelectual.

#6.1 Lideratges de tot a cent, Chez Titole, 28/01/2018 - 20:18

Ben mirat, no varen trigar massa a desfer-se de l'Astut, tot i que era més conegut atès que el Puig..etc no el coneixía ningú fora de comarques de Girona. Aleshores "sacrificar" el del gat mort al cap, no és cap bestiesa. No caurà el mon per fer-ho.

#5 Govern, diu?, Bcn, 28/01/2018 - 14:22

Portem tres mesos sense ells, algú els ha trobat a faltar?.

#3 zeppelin74, bcn, 28/01/2018 - 12:14

En el fons esteu saltant de alegría.