Publicidad
Política · 10 de Enero de 2014. 11:11h.

Tercer ataque a la sede de Ciudadanos en cinco meses

Tiran pintura roja contra los cristales

Tercer ataque a la sede de Ciudadanos en cinco meses

Pintura vermella en los cristales de la sede de C's

Ciutadans (C’s) ha denunciado ante los Mossos d’Esquadra el "ataque vandálico" -el tercero en cinco meses- que ha sufrido esta madrugada la sede del partido en Barcelona, en el que unos desconocidos han arrojado pintura roja contra los cristales.

El Secretario General y portavoz del partido, Matías Alonso ha asegurado que éste es un “nuevo intento de coacción que, como los anteriores y cuantos puedan suceder en el futuro, resulta totalmente inútil” y ha afirmado que “pese a estos ataques, C’s seguirá comprometido en la defensa de la libertad, la igualdad, la solidaridad, la unión y la convivencia frente a quienes pretenden romperla desde cualquier ámbito”.

“Los intolerantes totalitarios que atacan la sede pierden el tiempo” ha manifestado el portavoz de C’s y ha denunciado que se trate del “tercer ataque en cinco meses a la sede de Barcelona –el primero fue en julio de 2013-”.

Además, ha garantizado que “C’s no abdicará de sus convicciones democráticas” y que “no se dejará amedrentar por quienes pretenden forzar la ruptura de Cataluña con el conjunto de España”.

Publicidad
Publicidad

75 Comentarios

Publicidad
#39 Miquel, Mollet del V., 12/01/2014 - 02:01

Qualsevol atac a un partit polític, sigui del color que sigui, s'ha de comdemnar. Fa uns dies van atacar una seu de les CUP, ahir de Ciutadans. S'ha de detenir i posar a disposició judicial a la gent que es dedica a atacar les seus de partits polítics democràticamen elegits.

#38 narcisa, ganes de malgastar tinta (i pintura), 11/01/2014 - 19:58

no fotis que són taaaan reinCiudents, jajjs.

#37 MFX, Girona, 11/01/2014 - 19:26

D'aquests demagogs de Ciutadans no m'extranyaria gens que aquests actes se'ls fessin ells mateixos. Al capdavall amenaçaven de convertir Catalunya en l'Ulster i ara es queixen que l'altre s'hi torna i fa pupa. No saben què fer per poder dir que Catalunya es divideix.

#35 DaniD, Tabarnia, 10/01/2014 - 21:52

Bastant d'acord amb el criteri d'e-notícies de no qualificar els atacants contra C's d'ultres ni perillosos terroristes, com sí són els de Falange, Fuerza Nueva i tots aquests salvatges.Més aviat són demòcrates moderats un pèl idealistes i revolucionaris si de cas.Ja reben fons com a bons patriotes?

#33 Carles Ortí, Barcelona, 10/01/2014 - 20:01

C's representa una part molt important de Catalunya i segons les enquestes en les properes eleccions com a poc doblarà la seva representació. Cada atac a Ciutadans és un atac a la convivència i una infàmia sobre milers de ciutadans que democràticament han escollit aquest partit.

#33.1 Enok, Helsinki, 10/01/2014 - 20:46

Correcte. Però t'oblides d'incloure els atacs a les seus de CiU, ERC i la CUP, sectari. Demaneu vigilància a la Llanos de Luna, quan no estigui condecorant la división azul o de festa amb els ultres d'alerta digital. Prou rendibilitzar el tema. Acabem-lo de soca-rel. No hi estàs d'acord?

#33.2 Xipolleig, Barcelona, 10/01/2014 - 21:39

Suposo Carles que qualsevol atac a les CUP, ERC,Solidaritat o CIU, per citar uns exemples, també seran un atac a la convivència i una infàmia sobre milers de ciutadans que democràticament han escollit aquests partits, oi ?.

#33.3 Carles Ortí, Barcelona, 10/01/2014 - 21:46

El que he dit per denunciar els atacs que ha patit Ciutadans el repeteixo fil per randa per denuncar els atacs que han patit CIU, ERC, CUP, PSC i PP. Cal acabar amb tots els atacs que lesionen la democràcia.

#33.4 simeo, barcelona, 11/01/2014 - 00:31

Hitler va fer cremar pels seus el Reichstag per així tenir l'excusa de proclamar la terrible dictadura nazi a Alemanya. Hi ha coses que ens ensenya la història i algunes fan pudor de socarrim. M'agradaria saber qui va comprar la pintura...