Publicidad
Política · 21 de Octubre de 2009. 21:58h.

Todos los amigos de Fèlix Millet

Incluso el consejero de Interior, Joan Saura, firmó a favor de darle la Medalla de Oro

Todos los amigos de Fèlix Millet

Los amigos de Fèlix Millet

Un total de 49 personalidades catalanas firmaron la petición de que el Ayuntamiento de Barcelona concediese la medalla de oro de la ciudad al presidente de la fundación Orfeó Català-Palau de la Música, una medalla que le fue retirada posteriormente, después de estallar el escándalo del fraude en el Palu. Entre los firmantes figura el conseller de Interior de la Generalitat, Joan Saura, y el conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserras.

Asimismo, figuran otros políticos, como Josep Antoni Duran i Lleida, Artur Mas, Xavier Trias, Jordi Vilajoana, Joan Puigcercós, Alícia Sánchez Camacho, Anna Balletbó, o la esposa del ex presidente Pujol, Marta Ferrusola.

También firmaron la petición empresarios como Salvador Alemany, Javier Godó, José Manuel Lara Bosch, Leopoldo Rodés, Enrique Lacalle o Joan Rosell, entre otros.

Otros firmantes son Joan Laporta, Daniel Sánchez Llibre, José Luis Núñez, Lluís Bassat, Josep Carreras, Montserrat Caballé, Jaume Aragall o Baltasar Porcel.

Lista de firmantes

Publicidad
Publicidad

28 Comentarios

Publicidad
#28 pol, gracia, 22/10/2009 - 20:27

O sia que els SOCIALISTES demanen firmes i els periodistes .... treuen nomes els qui ho suporten no qui ho demanen. Visca la professionalitat!

#27 http://albert-bir.blogspot.com, Barcelona, 22/10/2009 - 17:53

Tots plegats han fet el ridícul.

#26 el tete petit, Barcelona, 22/10/2009 - 16:03

Inexplicablement han desaparegut la foto de l´Avui en la que apareix en Francesc Baltasar, Ferran Mascarell i l´Anna Balletbó...és casualitat, sr Iceta?

#25 TT, Barcelona, 22/10/2009 - 15:09

Ariel (Barcelona), "solids" arguments els seus: la Pantoja, putejar als musics... I ja que els cita: la sorprenent i oportunista bel.ligerancia dels musics pot fer sospitar que la denuncia anonima procedeix d'ells: o nosaltres o enfonsem el Palau.

#24 Francesc, Barcelona, 22/10/2009 - 14:30

No dic que els mitjans no hagin d'investigar la corrupció que hi pugui haver dins el nacionalisme català. Al contrari. Però també s'ha de fer el mateix, amb la mateixa exigència i intensitat dins dels socialistes catalans.