Política · 21 de Octubre de 2009. 20:23h.

Todos los informes que oculta el Govern

CiU pide fotocopia de los documentos que sólo ha podido consultar 'in situ'

Todos los informes que oculta el Govern

Imagen de archivo de Jordi Turull

El diputado de CiU Jordi Turull ha dirigido un escrito al presidente del Parlament, Ernest Benach, pidiendo fotocopias de todos los informes de dudosa o nula utilidad encargados por el Govern de la Generalitat y que únicamente ha podido consultar personándose en los archivos correspondientes.

Turull había pedido la lista completa de los informes con un importe superior a 12.000 euros encargados durante las dos últimas legislaturas, y en el escrito remitido al presidente del Parlament, afirma que en la contestación que le dio el consejero de Interior, Relaciones Institucionales y Participación, Joan Saura,  "no se da respuesta al contenido de esta petición".

En concreto, el diputado de CiU pide copias "de los informes estudios y dictámenes contratados por el Govern de la Generalidad de Catalunya que ha podido consultar, así como de otros que no le han sido mostrados si bien tiene conocimiento de su existencia por diferentes respuestas parlamentarias".

Por otra parte, después de las declaraciones del director de la Oficina Antifraude en el sentido de que la fiscalía mantiene abierta una investigación sobre este caso, Turull ha pedido a la mesa del Parlament que le informe sobre la documentación pedida por la fiscalía y sobre si han sido citados a declarar funcionarios o altos cargos del Govern.

La lista de los informes

Publicidad
Publicidad

11 Comentarios

Publicidad
#11 Anna A., Barcelona, 22/10/2009 - 14:33

El que més temen aquesta colla és perdre les eleccions municipals a Barcelona. A Catalunya ja ho saben que les han perdut d'antuvi, i proven d'empastifar-ho tot, per reduir els danys.
Llavors sortirà a la llum el que paguen al TBO des de fa 30 anys

#10 Fotem-los al carrer!, Barcelona, 22/10/2009 - 14:17

Demà compraré el Periòdico (dels socialistes) de Catalunya, perquè segur que publicarà en portada al menys 3 o 4 d'aquests informes. (O no)

#9 Anna A., Barcelona, 22/10/2009 - 10:09

Això que diu Josep té molt de sentit.
Explicaria perquè fins el dia d'ahir la fiscalia recomanava la llibertat condicional de Millet, per tal d'allargar el culebró.
Els generadors d'alarma social no van preveure el seu exit i ahir van fer teatre, doncs

#8 Maria, Barcelona, 22/10/2009 - 10:07

VOLEM SABER EN QUINS INFORMES S'HAN GASTAT i A QUINS AMICS DEL TRIPARTIT S'HAN PAGAT MÉS DE MIL CINC-CENTS MILiONS DE PESSETES NOMÉS EL 2007. Després ja seguirem amb el 2008 i el 2009...
Colla de delinqüents...

#7 Anna A., Barcelona, 22/10/2009 - 09:56

Això que diu vosté, Senyor Josep-Empordà, i per desgràcia per Catalunya, només ho sabem aquells que fem l'esforç, cada dia més feixuc, d'informar-nos.
Els espais de llibertat informativa s'han reduït al no res amb aquest govern de manipuladors.