Publicidad
Política · 8 de Julio de 2020. 11:50h.

Torra anuncia mascarilla obligatoria

JxCat y ERC no se ponían de acuerdo

El presidente de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciado en el Parlament que Cataluña obligará a partir de mañana al uso de la mascarilla en espacios exteriores, aunque haya distancia de seguridad. Esta medida ha provocado un nuevo encontronazo con ERC, que no estaba de acuerdo. Finalmente, se ha impuesto la opinión de Torra.

La medida se concretará en la reunión del Procicat y entrará en vigor mañana jueves, según ha confirmado el presidente catalán, Quim Torra, este miércoles en el Parlament.

"Hoy el Procicat aprobará el uso obligatorio de las mascarillas sin tener en cuenta el distanciamiento social y entrará en vigor mañana. Por tanto, las mascarillas serán obligatorias en toda Cataluña, no sólo en el Segrià", ha afirmado el presidente.

Publicidad
Publicidad

34 Comentarios

Publicidad
#30 Desobedient, El mon (com.el.diari), 09/07/2020 - 14:01

El comtat de Barcelona i el d Urgell Van passar en menys de 24 h de fase 3 a normalitat....el.comtat de Barceelona ens va invair..matant..robant i violant ....ens van sostreure la nostra cultura....ens van colonitzar..i encara ara continuem pagant amb la nostra salut els seus privilegis per que puguin venir a que els servim els seus capricis

#29 anti-nazis, Barcelona, 09/07/2020 - 13:35

Todo el que por culpa de la mascarilla tenga problemas o afecciones respiratorias que denuncie a este inepto.

#27 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/07/2020 - 21:15

Cuando nadie cuestiona decisiones restrictivas absurdas y sin sentido; La idiocracia ya está en marcha.

#25 joan, manresa, 08/07/2020 - 17:09

tinu.)de temas generals i de poca calada..,obligacions per tu tom i qui día passa any empeny..,I no es axó.Tenim un problema molt greu,la globalització porta aquests problemes ( are ya es parla de la seva fi..),pro mentres sa de posar remei al flux migratori..,Rebre si,pro amb control sobre la demanda d'ocupació,lo contrari es el caos.Agradi o no.

#25.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/07/2020 - 20:25

Dons lamento comunicar-l que els partits independentistes, només parlen del "volem acollir". Vés que no sigui perquè s'estan fent rics amb el negoci de les cases d'acollida. Potser és hora de reorientar el vot.

#24 joan, manresa, 08/07/2020 - 17:03

El Casal,17,07 h.--No voldrem discutir el si o no,a la obligació de portar mascaretas....,tot siga en fi de be..Pro lo que trobem a faltar es el cor de la questió..,on va començar el problema i perquè...? Sa actuat sobre el problema...??Donem per fet que axó es agre-dolç..,i ningú vol parlar del tema.Fotem el cap sota l'ala i parlem de (cont.